Image

Alege un Înger și află ce mesaj are să-ți transmită

Publicat de Patricia Esca pe 13 November 2020 in Teste de Personalitate

Privește atent imaginea și alege îngerul care crezi că are un mesaj pentru tine.

Iată mesajele îngerilor:

Îngerul 1

Acest înger vă aduce vești bune. Până acum ai rătăcit mult prin viața ta încercând să-ți găsești locul, însă urmează o perioadă bună în viața ta din care ar trebui să profiți la maxim. Planurile tale au mari șanse de reușită iar pe plan financiar situația se va îmbunătăți semnificativ. În sfârșit îți poți îndeplini dorințele, a venit și rândul tău să te răsfeți. Profită de moment și fă-ți toate poftele.

Ai grijă pe cine lași să intre în viața ta, pentru că aceștia îți vor aduce probleme. Dacă simți că nu e ca tine, nu îi da nicio șansă.

Îngerul 2

Îngerul spune că sănătatea ta se va îmbunătăți, în special modul de viață. Vei trece cu bine peste problemele de sănătate și vei reuși să îți duci la capăt planurile. Prin viața ta vor mai fi încă două mari cumpene, deci trebuie să ai grijă cum vei reacționa în acele momente dificile. Pe plan financiar lucrurile vor fi mai bune, însă după câteva luni.

Citeste si  Alege unul dintre cei 3 porumbei voiajori si află ce mesaj ți-a adus!

Te vor căuta oameni din trecutul tău, și în funcție de cât de mult ți-au greșit va trebui să îi ierți sau nu. Doar tu poți decide!

Îngerul 3

Îngerul spune că vei începe o viață nouă, una mult visată, poate că în sfârșit dorințele tale vor deveni realitate. E timpul ca toată suferința din trecut să fie răsplătită, și să primești ceea ce meriți. Sufletul tău bun atrage oameni la fel de buni în viața ta. Nu te descuraja atunci când ceva nu merge iese cum ți-ai dorit, poate nu este pentru tine.

Cu sănătatea, un punct destul de sensibil pentru vibrația ta, va trebui să fii foarte atentă, urmează o perioadă destul de instabilă, dar nu trebuie să te intri în panică, totul se va șfârși bine.


Distribuie pe Whatsapp Distribuie pe Facebook Distribuie pe Telefon