Alege o carte de tarot si afla ce spune aceasta despre tine si viitorul tau!

Alege o carte de tarot si afla ce spune aceasta despre tine si viitorul tau!

Publicat de Larisa Moldovan pe 11 November 2019 in ArticoleLifeStyleSfaturi

Oare ce spune despre tine cartea de tarot pe care o vei alege?

Cărțile de tarot sunt 78 la număr. Au picturi interpretabile și sunt realizate în diferite moduri, din diferite unghiuri și fiecare carte în parte are o simbolistică aparte foarte bine definită. Există oameni specialiști în acest domeniu, ei știu exact semnificațiile fiecărei cărți și astăzi am rugat un om ce are cunoștințe vaste despre cărțile de tarot să ne prezinte șase cărți importante din care dacă vom alege una ni se poate ghici esențialul viitorului.

 

Specialistul nostru s-a conformat și ne-a arătat și explicat cărțile din imaginea de mai sus.

Așadar, alege o carte de tarot și află ce semnificație are alegerea ta!

1. Îndrăgostiții ( „The Lovers” )

Alegerea acestei cărți are o simbolistică interesantă, aceea că te vei îndrăgosti fără să îți dorești de o persoană care îți va fura total mințile, totul sună oarecum bine până aici, iubirea e ceva normal. Însă partea rea a situației este că acest sentiment de iubire pentru acea persoană te va duce în belele destul de mari, îți va aduce obstacole imense peste care va trebui să treci. Dacă vei reuși să treci peste toate provocările pe care această iubire ți le va aduce cu siguranță vei rămâne alături de acea persoană o foarte lungă perioadă de timp.

2. Împăratul ( „The Emperor” )

Această carte îți spune faptul că în viitor vei avea o putere enormă în mâinile tale. Îți va fi lăsată pe umeri o responsabilitate foarte mare de pe urma căreia vei avea numai și numai avantaje. Cert, te vei descurca foarte bine în poziția de conducător, îți vei face treaba ca la carte, iar asta va stârni invidia celor din jurul tău. Fii cu ochii în partu și gândește de 10 ori înainte să faci ceva, căci oamenii invidioși îți vor pune capcane la fiecare pas și pe fiecare treaptă pe care tu o urci către succes.

3. Luna ( „The Moon” )

Intuiția ta te va duce foarte departe! Lucru concret dacă ai ales această carte. Îți vei aduna puterile, te vei ambiționa la maxim și vei căpăta încredere în tine pentru a-ți transforma un vis vechi și profund în realitate, drumul tău către succes este asigurat! Însă trebuie să ai mare, mare grijă la oamenii ce ar vrea să te oprească, să te împiedice și să te vadă că suferi. Aceștia pot fi mai aproape decât crezi și sub forme de „prieteni apropiați” sau chiar și „rude”. Așadar, drum bun către succes, dar totuși atenție mare la oamenii din jur!

4. Steaua ( „The Star” )

După furtuni, necazuri și supărări apare speranța unui viitor mai bun, mai liniștit, mai armonios și mai plin de întâmplări minunate! Toate aceste lucruri datorită unei persoane minunate ce își va face loc în viața ta și te va învăța să speri, să crezi în tine și să nu lași absolut niciun obstacol să te doboare. Acest lucru îți va fi de folos și nu doar acum, ci și pe tot parcursul vieții tale și nu doar ție, ci și oamenilor din jurul tău care se vor afla în nevoie și le vei oferi sfaturi prețioase.

5. Roata Norocului ( „The Wheel of Fortune” )

Ai muncit foarte mult în ultima perioadă, tu știi asta, șeful a observat asta și cei din jurul tău au văzut cât de mult îți dorești ca tot ceea ce faci să iasă perfect, iar truda nu-ți rămâne nerăsplătită! Asta pentru că te așteaptă în viitor un premiu enorm de care te vei bucura extrem de mult. Însă trebuie să fii cu ochii în patru! Pentru că nu toți oamenii din jurul tău se vor bucura de reușita ta, unii vor deveni extrem de invidioși și vor face tot ceea ce le stă în puteri să îți fure tot ceea ce ai câștigat. Mare grijă!

6. Împărăteasa ( „The Empress” )

Vei întâmpina probleme, pentru că așa este viața, când cu furtună, când cu soare. Partea bună a lucrurilor este că vei fii un om flexibil și vei știi să manipulezi situația în favoarea ta. Vei știi să controlezi lucrurile și nu vei lăsa totul să se ducă pe apa sâmbetei, fapt care în viitor îți va aduce sute de avantaje. Cei din jurul tău vor aprecia efortul depus pentru a fi bine tuturor, iar astfel te vor răsplăti așa cum vor considera fiecare că meriți.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!