Alege o capcană de vise și vei afla dacă ți se vor îndeplini dorințele în această viață

Alege o capcană de vise și vei afla dacă ți se vor îndeplini dorințele în această viață

Publicat de Larisa Moldovan pe 12 November 2020 in Teste de Personalitate

Indienii credeau că visele sunt în aer, atât bune, cât și rele. Când capcana de vise atârna deasupra patului, poziționată în așa fel încât primele raze ale soarelui să cadă asupra lui, ea prinde toate gândurile și visele din plasele sale .

Visele bune „alunecă” pe pene, iar coșmarurile se încurcă într-o capcană și dispar mai târziu în lumina zilei. În legătură cu o poveste atât de interesantă, vă sugerăm să faceți un test foarte interesant.

Aruncați o privire la capcanele de vise și alegeți-o pe cea care vă atrage cel mai mult.

1. Sunteți o persoană cumpătată, responsabilă și de încredere.

Nu aveți încredere în oameni foarte ușor, dar când se întâmplă, sunteți dispus să faceți orice pentru prietenii dvs.

Nu ești o persoană impulsivă sau spontană – te gândești întotdeauna înainte de a vorbi. Nu te grăbești niciodată când trebuie să iei decizii importante. Ești o persoană sinceră și deschisă.

Îți iei responsabilitățile foarte în serios. De obicei, ești o persoană calmă, dar uneori explodezi.

2. Aveți un simț al dreptății bine dezvoltat.

Îți place să îi ajuți pe ceilalți, să îi încurajezi, să le aduci confort și speranță, să vrei să faci din lume un loc mai bun. Ai multă energie creativă pe care trebuie să o dezvolți și să o arăți la lume.

Oamenii te percep ca pe o persoană foarte blândă și plină de voie bună, care aduce bucurie oriunde merge. Ai un suflet foarte curat și vrei ca toți cei din jur să fie fericiți.

Cu toate acestea, uneori ai îndoieli cu privire la tine și îți este greu să iei singuri decizii.

3. Ești o persoană foarte caldă, strălucitoare, pozitivă și veselă.

Ești prietenoasă cu toată lumea, ai o inimă bună și, deși nu-ți place conflictul, poți cu siguranță să te lupți pentru dreptate. Nu-ți place să fii singură.

Îți place să te distrezi. Ești adesea viața petrecerii. Mulți oameni te admiră.

4. Ești o persoană sensibilă, plină de compasiune și înțelegătoare.

Mai întâi te gândești la alții. Îți place să te simți folositoare, dar din această cauză, mulți oameni profită de bunele tale intenții.

Ai un suflet primitor și o inimă bună, așa că comentariile jignitoare ale celorlalți te rănesc, chiar dacă nu arăți asta.

5. Puterea și respectul sunt importante pentru tine.

Ești o persoană independentă, puternică și hotărâtă, căreia îi place să controleze. Adeseori ridici pereții din jurul inimii pentru a te proteja de durerea pe care ți-o pot provoca alții.

Îți ascunzi multe dintre emoții și rareori arăți cât de sensibilă și blândă ești. În dragoste, ești foarte devotată, în munca ta, ești atentă și responsabilă.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!