Alaturi de femeia Berbec poti avea familia pe care ti-o doresti!

Alaturi de femeia Berbec poti avea familia pe care ti-o doresti!

Publicat de Larisa Moldovan pe 1 September 2020 in AstrologieHoroscop

Despre femeia Berbec:

  • Element: Foc
  • Calitate: Cardinal;
  • Culoare: Rosu;
  • Zi: Marti;
  • Planeta guvernanta: Marte;
  • Compatibilitate: Balanta, Leu;
  • Numere norocoase: 1, 8, 17;
  • Interval: 21 martie – 19 aprilie.

Calitati: curaj, determinare, incredere, entuziasm, optimism, sinceritate, pasiune.

Puncte slabe: graba, capricii, impulsivitate;

Femeii Berbec ii plac: hainele confortabile, rolurile de conducere, provocarile.

Femeia Berbec este probabil una dintre cele mai atractive semne ale zodiacului. Cu toate ca uneori poate parea insensibila, in momentul in care se indragosteste ea iubeste din toata inima.

Femeia Berbec isi arata emotiile printr-un joc tipic de flirturi si nu are rabdare pentru mult timp. In timp ce asteapta ca barbatul sa aiba initiativa si sa raspunda la afectiunea ei evidenta, ea va face tot ce poate pentru a isi arata sentimentele. Ea stie cum sa isi ademeneasca admiratorul. Dornica sa isi impartaseasca dragostea cu cineva, este o persoana dinamica, mereu prinsa in activitati, care se angajeaza in relatii serioase.

Daca este indragostita, femeia Berbec va fi fidela partenerului de cuplu si intotdeauna il va sprijini in viata. In cele mai multe cazuri, ea are suficienta energie pentru amandoi, insa acest lucru poate fi considerat cu usurinta problema sau un defect de-al ei.

O persoana calda, pasionala si cu opinii puternice, femeia Berbec poate fi si incapatanata, cu un drum de la care cu greu se abate. Cel mai mare defect al ei este lipsa de intelegere pentru nevoile altora de a face lucrurile ei insisi. Ea doreste sa isi impuna opiniile si sa gaseasca solutii la problemele celor din jurul sau, implicandu-se foarte mult mai ales cand este vorba despre persoanele dragi.

Citeste si despre femeia scoprion – Iubeste o femeie Scorpion pentru ca dragostea ei nu este pentru oricine.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!