Ai observat ca atragi usor persoane cu trasaturi asemanatoare cu ale tale? Legea oglindirii aduce in viata ta persoane care vibreaza pe aceasi lungime de unda!

Să ne ridicăm și să fim recunsocători pentru că, chiar dacă nu am învățat multe astăzi, am învăța măcar puțin și dacă nu am învățat puțin cel puțin nu suntem bolnavi, iar dacă suntem bolnavi, cel puțin nu am murit; așadar, să fim recunoscători. – Buddha 30 de proverbe chinezesti care te vor ajuta sa te ridici atunci cand te afli foarte, foarte jos si nu mai gasesti puterea sa te mai ridici... 1. Cand sufla vanturile schimbarii, unii oameni construiesc ziduri si altii construiesc mori de vant. 2. Spune-mi, o sa uit. Arata-mi, o sa-mi amintesc. Implica-ma, o sa inteleg. 3. Ca sa stii drumul inainte intreaba-i pe cei care au venit inapoi pe el. 4. Afara zgomot, inauntru gol. 5. Ma infuriam fiindca nu aveam ce incalta, dar am intalnit un om care nu avea picioare. 6. A citi 10 000 de carti nu este la fel de folositor ca a calatori 10 000 de mile. 7. Profesorii iti deschid usa, dar tu esti cel care intra pe ea… 8. Tensiunea este cine crezi tu ca ar trebui sa fii. Relaxarea este cine esti. 9. Dragostea nu este despre posesie, este despre apreciere. 10. Esec nu inseamna a cadea, ci a refuza sa te ridici.
Cel mai bogat om nu este cel care are cel mai mult, ci cel care are nevoie de cel mai puțin.
11. Fa-i fericiti pe cei care iti sunt aproape si cei care sunt departe vor veni. 12. Mai bine sa aprinzi o lumanare mica decat sa blestemi intunericul. 13. Nu lasa ca ieri sa foloseasca prea mult din azi. 14. Daca problema ta are o solutie, fa-ti griji in privinta ei. Daca problema ta nu are nicio solutie, atunci de ce sa te ingrijorezi? 15. Daca esti deprimat, traiesti in trecut. Daca esti anxios, traiesti in viitor. Daca esti impacat, traiesti in prezent. 16. A-ti uita stramosii inseamna a fi un parau fara o sursa, un copac fara radacini. 17. Un strop de parfum atarna de mana celui care ofera flori. 18. Viata este precum un ecou. Ce trimiti de obicei se intoarce inapoi la tine. 19. Daca puterea ta este mica, nu cara poveri grele. Daca cuvintele tale sunt fara rost, nu da sfaturi. 20. Doar cei care au batut un drum stiu unde gaurile sunt adanci.
A fi iubit profund de către cineva îți dă putere, pe când a iubi profund pe cineva îți dă curaj. Lao Tzu
21. Daca planifici pentur un an, cultiva orez; daca planifici pentru 10 ani, planteaza orez; daca planifici pentru o viata intreaga, educa oameni. 22. Daca esti rabdator intr-un moment de manie, vei scapa de o suta de zile de durere. 23. Nu iti constrange copiii sa invete ce ai invatat tu, s-au nascut in alte timpuri. 24. Cu prietenii adevarati langa tine… chiar si apa pe care o beti impreuna este suficient de dulce. 25. Daca stai drept, sa nu iti fie frica de o umbra cocarjata. 26. Toate lucrurile sunt dificile inainte de a fi usoare. 27. Timpul este bani si este tare greu ca cineva sa foloseasca bani pentru a obtine timp. 28. A vorbi mult si a ajunge nicaieri este la fel cu a te catara intr-un copac pentru a prinde un peste. 29. O generatie planteaza copaci si alta se bucura de umbra lor. 30. Sunt multe carari care duc spre varful muntelui, dar vederea este intotdeauna aceeasi.
Urmărește-ți gândurile, ele devin cuvinte. Urmărește-ți cuvintele, ele devin acțiuni. Urmărește-ri acțiunile, ele devin obiceiuri. Urmărește-ți obiceiurile, ele devin caractere. Urmărește-ți caracterul, el devine destin. Lao-Tzu
Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!
Publicitate

LEGEA OGLINDIRII este, tehnic vorbind, o lege a rezonantei, deoarece creeaza situatii si pune în legatura persoane între care exista afinitati.

Altfel spus, persoanele care vibreaza pe aceeasi lungime de unda, indiferent daca sunt constiente sau nu, SE ATRAG una pe cealalta. Uneori atractia inconstienta este repolarizata în constient ca respingere, dar asta nu trebuie sa ne induca în eroare.

RESPINGEREA NU EXISTA FARA ATRACTIE !

Tot ce se întâmpla e tesut în laboratoarele inconstientului si are un sens pe care îl numesc spiritual: sa ne cunoastem, sa ne asumam pe deplin si sa ne manifestam creator potentialul. Nu cred ca exista vreun suflet care sa nu tânjeasca dupâ aceasta împlinire, singura diferenta fiind ca, în cazul unora, acest dor este înca plapând sau imperceptibil.

Astfel, vulnerabilitatea pe care nu ti-o accepti NU o vei accepta nici în exterior. Blândetea pe care ti-o reprimi o vei respinge si în afara ta. Nevoile pe care le condamni la tine le vei condamna si la altii. Inainte de a o ironiza sau condamna o persoana , reflecteaza putin. Nu este decât un mesager prin care Universul te înstiinteaza de stadiul la care te afli. Universul te înstiinteaza, PRIN ACEL MESAGER, de stadiul la care te afli, in ceea ce priveste cunoasterea propriei tale persoane. Cu alte cuvinte, responsabilitatea pentru nivelul tau de evolutie îti apartine.

A trai constient de acest adevar interior este de natura sa modifice radical atitudinile fata de semenii tai, în sensul de a renunta la a-i judeca pentru ceea ce sunt, din moment ce si tu ai fost asa, esti sau urmeaza sa fii. A învata sa-i IUBESTI cu dragoste si întelegere pe cei care te înconjoara este echivalent cu a învata sa te iubesti pe tine însuti, deoarece ei nu fac decât sa te reflecte. Poate îti este imposibil sa admiti o astfel de viziune. Este mult mai usor sa-l urasti pe cel care te raneste, sa-l detesti pe cel care îi face sa sufere pe cei dragi, sa fii intolerant .

Publicitate

Dar te-ai întrebat vreodata daca nu cumva tot ceea ce se întâmpla are un sens ultim, anume de a-ti deschide inima spre iubire?

Si cum vei lasa iubirea sa înfloreasca în inima ta daca vei continua sa respingi aspecte din tine însuti, parti ale personalitatii tale pe care ai fost învatat sa le devalorizezi înainte de a le cunoaste?

Tot ceea ce respingi în tine însuti universul va recrea în afara ta, pentru a-ti atrage atentia. Lumea va continua sa oglindeasca ceea ce refuzi sa accepti si sa transformi la tine însuti, pâna în clipa când vei restabili contactul cu partile negate sau necunoscute ale fiintei tale. Compasiunea si dragostea pentru parti vulnerabile sau primitive din personalitatea ta, o data devenite stabile, se vor revarsa spontan asupra aspectelor corespondente din ceilalti.

Altfel, nu poti ajuta un om sa-si depaseasca greselile aratându-i si subliniindu-i vinovatia. Nu-l vei stimula sa se schimbe evidentiindu-i “‘rautatea” si pedepsind-o cu asprime. Nu-l vei încuraja comparându-l cu cei “buni”.  Si nu îi vei oferi un model superior actionând împins de resentimente si cruzime.

O asemenea actiune nu face decât sa arate pulsiunile pe care fapta lui le-a trezit în tine, pulsiuni pentru care tu esti responsabil, nu el. Desi pare greu de crezut, dusmanul este prietenul nostru. El ne oglindeste cele mai adânci frici sau neputinte, stimulându-ne sa ne asumam responsabilitatea pentru ele. Inamicul înversunat este doar un ecran de proiectie pentru demonii pe care îi contii, dar pe care înca nu ai învatat sa-i iubesti.

Iisus nu e un lunatic atunci când ne spune: “IUBESTE-TI DUSMANII !” Dusmanii sunt mai întâi înauntrul TAU. Cei din exterior nu fac decât sa-i reflecte si VOR DISPAREA CA PRIN FARMEC ATUNCI CÂND RAZBOIUL CU DEMONII INTERIORI ÎNCETEAZA.

Nu uita ca diavolul este un înger cazut. De ce anume crezi ca are nevoie pentru a se înalta daca nu de acceptarea si dragostea ta?

Si odata cu demonii transformati în creuzetul întelegerii tale stii cine se mai înalta?

Asa e. TU TE INALTI .

Publicitate
Alte Articole
Spiritualitate
Învaţă cum să îţi calculezi singură numerograma zilei de naştere şi vei afla Numărul Esenţial al destinului tău, cel care îţi arată ce drum trebuie să urmezi în viaţă. Data naşterii tale poate fi interpretată în diverse moduri, în funcţie de ziua în care ai venit pe lume sau în funcţie de zodia şi astrele care îţi veghează destinul… Dar numerele au şi ele un cuvânt de spus. Dacă pentru astrogramă, ai nevoie de un astrolog, numerograma ţi-o poţi calcula singură. Noi te învăţăm cum! Data ta de naştere cuprinde trei numere importante pentru destinul tău: numărul zilei în care te-ai născut, numărul lunii şi cel al anului. Ele se calculează simplu, adunând cifrele până când rămâne una singură. În cazul lunilor octombrie, noiembrie şi decembrie, numerele lor sunt 1, 2 şi, respectiv, 3. Iată un exemplu: Dacă eşti născută pe 18 august 1973 – Numărul zilei este 9 (1+ 8 = 9) Numărul lunii este 8 Numărul anului este 2 (1 + 9 + 7 + 3 = 20; 2 + 0 = 2) Calculează numerograma Cele trei numere de mai sus sunt elementele esenţiale ale numerogramei. Se grupează două câte două, şi anume numărul zilei cu numărul lunii, apoi numărul lunii cu cel al anului şi se scad numerele mai mici din cele mai mari. Vei obţine astfel două numere şi trebuie, în continuare, să îl scazi pe cel mai mic din cel mai mare. Spre exemplu: 9 – 8 = 1; 8 – 2 = 6 => 6 – 1 = 5 Rezultatul final este Numărul Esenţial al Vieţii, iar semnificaţia lui şi mesajele pe care ţi le transmite le poţi citi mai jos. Numărul destinului 0 Te ajută: să descoperi noi oportunităţi şi să profiţi de marile schimbări din jurul tău. Poţi beneficia de succese rapide, pentru care nu trebuie să depui mari eforturi. Mai greu va fi să păstrezi ceea ce câştigi fără muncă. Te avertizează: să nu îţi foloseşti niciodată influenţa şi resursele de care dispui pentru a face rău. Întotdeauna, zero va întoarce lucrurile rele împotriva ta, aşa cum te ajută să regăseşti ceea ce ai pierdut. Numărul destinului 1 Te ajută: să fii puternică, hotărâtă, independentă, să preiei conducerea în situaţiile limită şi să te descurci singură. Merită să te răzvrăteşti şi să răstorni ordinea lucrurilor, dacă obţii rezultate de nota 10. Te avertizează: să nu fii egoistă şi încăpăţânată, să ţii cont de disciplină şi de reguli. Vor fi momente în care vei plăti scump, dacă vei nesocoti rugăminţile celor care te iubesc. Numărul destinului 2 Te ajută: să ai o bună intuiţie, să fii diplomată, să lucrezi în echipă, să dai dovadă de răbdare în relaţiile cu ceilalţi. Este numărul calităţilor artistice, muzicale, al firilor sensibile şi pacifiste. Te avertizează: să nu fii leneşă şi comodă, să încerci să îi ajuţi pe cei dragi şi să nu profiţi de munca lor. Numărul destinului 3 Te ajută: să îţi foloseşti imaginaţia bogată, să te exprimi liber, să înveţi din mers şi să îţi construieşti o carieră frumoasă. Sub influenţa lui 3, poţi avea un talent anume, artistic, sportiv sau culinar, cu care îi vei cuceri pe cei din jur. Te avertizează: să nu devii superficială sau extravagantă, ipocrită şi nerăbdătoare cu cei neajutoraţi. Pe de altă parte, ai tendinţa să te plângi de lucrurile mărunte, fără să vezi marile greşeli. Numărul destinului 4 Te ajută: să te pui în valoare indiferent de domeniul în care lucrezi, să le dovedeşti celor din jur că eşti o persoană de încredere, muncitoare şi conştiincioasă. Te avertizează: să te fereşti de o slujbă monotonă şi de un program plictisitor, să fii mai atentă cu aspectul tău fizic şi modul în care te îmbraci, să încerci să fii mai sensibilă la nevoile celorlalţi. Numărul destinului 5 Te ajută: să capeţi cât mai multă libertate, pe măsură ce trec anii; să îţi faci mai mulţi prieteni şi să ai o viaţă socială plină. Numărul 5 este numărul persoanelor flexibile, care se pot adapta la orice condiţii, foarte curioase şi foarte prietenoase. Te avertizează: că poţi fii iresponsabilă în unele situaţii, lipsită de tact şi de prevedere. Trebuie să înveţi să te gândeşti mereu la consecinţele pe termen lung ale acţiunilor tale. Numărul destinului 6 Te ajută: să fii responsabilă, iubitoare şi protectivă cu cei apropiaţi. Numărul 6 este specific firilor materne, iubitoare şi răbdătoare. Este numărul profesorilor şi al idealiştilor. Te avertizează: să nu te laşi orbită de gelozie şi de suspiciuni, să încerci mereu să găseşti calea de mijloc şi să nu îţi mai faci griji din orice fleac. Numărul destinului 7 Te ajută: să vezi dincolo de ceea ce văd ceilalţi, să îţi impui punctele de vedere şi să aduci pacea între cei care se ceartă. Este un număr norocos, destinat persoanelor care învaţă din fiecare experienţă şi îşi folosesc înţelepciunea spre binele celorlalţi. Te avertizează: să fii calmă şi înţelegătoare, să nu devii sarcastică, dispreţuitoare şi rece. Există riscul să te îndepărtezi de prieteni dacă eşti prea sigură de tine. Numărul destinului 8 Te ajută: să treci cu bine peste greutăţi, să îţi îmbunătăţeşti statutul social şi să ajungi pe poziţii de conducere mai repede decât alţi colegi. De obicei, numărul 8 înseamnă succes profesional şi o bună cunoaştere a caracterului oamenilor. Te avertizează: că vei deveni uneori intolerantă şi răutăcioasă cu cei care nu se ridică la standardele tale. Te ghidezi după principii stricte pe care ai tendinţa să le impui tuturor. Numărul destinului 9 Te ajută: să îţi construieşti viaţa aşa cum îţi doreşti, chiar dacă nu îţi atingi toate obiectivele. Acest număr arată că eşti o fire generoasă, romantică, dar în acelaşi timp mândră şi independentă. Când intri în impas, găseşti imediat o alternativă cu ajutorul prietenilor. Te avertizează: să te bucuri de fiecare clipă a vieţii şi să nu mai cauţi nod în papură celor care te înconjoară. Nu te mulţumeşti cu orice, dar trebuie să înveţi că sunt şi situaţii în care trebuie să accepţi ceea ce ţi se oferă. Sursa: libertateapentrufemei.ro Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!