Ai fost atent la degetele tale mici? Ele reflectă caracterul!

Ai fost atent la degetele tale mici? Ele reflectă caracterul!

Publicat de Larisa Moldovan pe 30 November 2022 in ArticoleDezvoltare PersonalaPersonalitatePsihologieTeste de Personalitate

Te-ai gândit vreodată că trăsăturile fizice pot ascunde anumite lucruri despre oameni? Se pare că lungimea degetelor reflectă caracterul unei persoane. Că nu toți oamenii sunt la fel, asta știm și suntem de acord, dar că anumite aspecte i-ar putea categorisi, probabil că mulți nu s-au gândit.

De exemplu, în funcție de dimensiunea degetului mic, oamenii pot fi grupați în trei categorii.

Prima categorie:

Dacă degetul mic iese puțin peste prima încheietură a degetului inelar, atunci persoana aparține tipului de oameni care oferă întotdeauna mai mult decât se cere de la ei. Fie că este vorba despre activitate profesională, viața personală sau relații romantice. Mai mult, acest lucru vine din sufletul lor, nu pentru că le cere cineva. O asemenea generozitate îi deosebește de toți ceilalți.

Poți să ai încredere într-o astfel de persoană pentru că nu îți va divulga secretele. Este un om de încredere care nu te vinde.

Singurul lucru pe care îl așteaptă de la alții este dreptatea. Și deși dăruiește dragoste și generozitate din proprie voință, își dorește să primească același lucru în schimb. Poate că nu o va cere, dar în adâncul sufletului ea așteaptă.

Din cauza sufletului bun, o astfel de persoană are de multe ori de suferit, pentru că uneori își pune încrederea în oamenii pe care ia ajuta și nu se așteaptă ca răutatea să vină tocmai de acolo. Oamenii din jur tind să profite de bunătatea sufletului, atât în relații cât și în viața de zi cu zi.

A doua categorie

Apartenența la această categorie este indicată de un deget mic scurt care nu ajunge la prima încheietură a degetului inelar. Proprietarul unei astfel de caracteristici a mâinii este emoțional, sensibil și foarte susceptibil la durere, mai ales de la cei în care are cea mai mare încredere.

O astfel de persoană este întotdeauna gata să-și lase treburile deoparte pentru a veni în ajutorul altuia. Dacă a lăsat pe cineva să intre în inima și în sufletul ei, atunci va rămâne acolo pe viață.

Pe de altă parte, o astfel de senzualitate permite unei persoane din această categorie să înțeleagă bine emoțiile altor oameni. Ea poate oferi cu generozitate celorlalți oameni căldura sufletului ei, iar aceste calități rare îi atrag pe cei care au nevoie de bunătate, atenție, grijă.

Din păcate oamenii din jur nu sunt la fel de dispuși să o ajute când are nevoie și se simte de multe ori singură.

A treia categorie

Dacă degetul mic se termină la nivelul primei încheieturi a degetului inelar, atunci aceasta indică o personalitate echilibrată. O persoană are o înclinație pentru ordine, liniște și evită instinctiv haosul. Îi place ca toate lucrurile să fie la locul lor, dar asta nu înseamnă că este o perfecționistă care plictisește pe toată lumea. Ceea ce o poate face nervoasă este lipsa de echilibru în viață.

O persoană cu această formă a palmei este echilibrată emoțional și intelectual. Gândurile ei sunt calme, deciziile sunt calculate, opiniile se formează după o analiză atentă. Gândește totul înainte de a spune sau de a trage o concluzie. Încrederea ei vine dintr-o înțelegere profundă a propriei personalități, așa că este greu să o zgudui.

Invidia celor din jur vine în special pentru că o pot controla o astfel de persoană, nu o pot minți și manipula așa cum își doresc.

Privește din nou mâna ta, verifică corectitudinea interpretărilor asupra ta și asupra oamenilor din jurul tău, ale căror palme le poți vedea. Se potrivește? Acum va fi suficient să te uiți la degetele interlocutorului pentru a înțelege cu cine ai de-a face.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!