Afla ce spune despre tine linia vietii! Tu stiai asta! 9 lucruri despre linia vietii!

Afla ce spune despre tine linia vietii! Tu stiai asta! 9 lucruri despre linia vietii!

Publicat de Larisa Moldovan pe 18 November 2022 in Articole

Cea mai cunoscuta dintre liniile palmei este linia vietii. Toata lumea este curioasa in legatura aceasta linie. Este linia care incepe din spatiul dintre degetul mare si index, descrie, in general, un arc de cerc prin centrul palmei si se termina la radacina acesteia.

Majoritatea oamenilor crede ca linia vietii arata cat vom trai si cat de repede vom muri. Acest lucru este eronat. Linia vietii este cea care ofera informatii despre evenimente din viata unui individ, despre relatiile cu cei din jur, despre eventuale momente de cumpana, despre sanatatea fizica si psihica. Toate acestea sunt relevate prin prezenta anumitor particularitati pe linia vietii. Aceasta poate fi impartita in trei sectiuni: partea dinspre degetul mare reprezinta perioada copilariei si tineretii, partea din mijloc este legata de viata de adult, iar partea dinspre baza palmei reprezinta perioada batranetii.

Iata cateva indicii referitoare la linia vietii, in functie de aspectul acesteia:

1. Linie adanca si lunga – indica o stare buna de sanatate, un individ echilibrat, plin de vitalitate, energie si pofta de viata.

2. Linie adanca si scurta – indica o persoana cu o mare putere de a depasi probleme de natura fizica. Faptul ca linia vietii este scurta nu indica nicidecum o viata mai scurta, acest lucru este doar un mit.

3. Linie scurta si putin adanca – indica un individ profund influentabil, a carui viata va fi mult guvernata de vointa celor din jurul sau. De asemenea, un individ foarte temator, care se teme sa traiasca, sa se aventureze.

4. Linie intrerupta pe alocuri – indica o viata plina de puncte de rascruce, de schimbari neasteptate, de schimbarea radicala a modului de viata, din pricina unui accident sau a unei boli.

5. Linie sub forma de lant – indica o personalitate susceptibila de probleme de sanatate sau emotionale, cu o viata care poate purta individul in directii total diferite.

6. Linie bifurcata – semnificatia trebuie interpretata in functie de pozitionarea bifurcatiei si pozitia sa in palma. De regula, bifurcatia semnifica o ruptura, o schimbare profunda in viata cuiva, o fractionare a energiilor vitale.

7. Linie dublata sau triplata – indica o energie pozitiva, care influenteaza pozitiv viata individului. Poate fi data de prezenta unui geaman sau poate insemna gasirea unui partener care completeaza perfect, a sufletului pereche sau existenta cuiva care vegheza asupra individului. Poate, de asemenea, insemna, viata dubla.

8. Linie absenta – indica un individ temator, anxios, timid, apatic, cu slaba placere de a trai, cu multe frustrari si probleme psihice.

9. Linie cu mai multe ramuri – ramurile din partea superioara indica impliniri si succes, iar cele din partea inferioara indica sanatate fizica si emotionala labila, probleme financiare, sentimente de tristete, pierderi sentimentale importate. Liniile extinse dincolo de linia vietii, in partea superioara, indica existenta unor resurse absolut necesare pentru refacere in urma pierderilor, in vreme ce prezenta unor astfel de linii in partea inferioara a liniei vietii indica pierderi inutile de energie.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!