De Suflet

Adevaruri pe care nu ni le spune nimeni si le vom descoperi noi facand greseli…

Publicitate

“În viaţă nu e suficient că ai ales drumul cel bun. Dacă nu mergi repede înainte, te călcă în picioare cei care vin din urmă.” – Will Rogers

Imagineaza-ti pentru o clipa cum ar arata viata ta si lumea in care traiesti in acest moment in cazul in care, la scoala, ne-ar fi fost predate urmatoarele zece adevaruri spirituale:

10. Iubirea este tot ceea ce exista

Gasirea si reconectarea cu dragostea este cel mai important lucru pe care-l putem face ca oameni. Curios lucru este faptul ca starea noastra naturala este dragostea, dar ea s-a pierdut cu timpul in mare masura datorita rationalizarilor, credintelor limitative mostenite din generatie in generatie si ranilor pe care le transmitem de la unul la altul. Astfel noi suntem ceea ce cautam. Cand vom ajunge sa intelegem acest lucru, si aici nu ne referim sa intelegem acest lucru la un nivel rational, cautarea noastra va lua sfarsit. Suntem ceea ce cautam!

9. Ascensiunea spirituala nu implica o dezvoltare

Este o stare a fiintei. Aceasta stare de frecventa inalta, de reconectare la Sursa se produce prin iubirea insasi si nu este necesar sa adaugam nimic conceptului de sine.

8. Timpul este o iluzie

Cunoastem trecutul si ne putem proiecta mental in viitor. Toate particulele noastre de energie se afla intr-un loc in care timpul nu exista, tot ceea ce exista este momentul prezent. Meditatia este o modalitate prin care putem recapata constiinta acelui loc in care realizam iluzia timpului, acela este locul in care intrebarile nu au nevoie de niciun raspuns.

7. Nu suntem niciodata singuri

Nu am putea exista pe Pamant fara ajutor din partea ghizilor nostri spirituali, fara ingerii nostri pazitori, fara fiintele dintr-un alt nivel vibrational. Aceste fiinte sunt cele care ne orienteaza pasii in directia corecta. Pentru foarte multe persoane, in special cele care au un tip de gandire rational aceasta poate sa para doar o simpla “ipoteza” lipsita de rationament, dar in cazul in care nu poti vedea ceva asta nu inseamna ca nu exista. De asemenea, putem primi mesaje de o maniera telepatica si de la alte persoane, in special de la cele care pot atinge un inalt nivel vibrational.

6. Cei mai multi dintre noi am mai trait alte vieti pe Pamant…

…cu scopul de a ne pregati pentru aceasta viata. Exista suflete pe Pamant care pazesc procesul de dezvoltare al constiintei, suflete care ajuta intregul colectiv de oameni sa-si creasca vibratia energetica.

Publicitate

5. Noi suntem cei pe care-i asteptam

Exista mai multe rase de fiinte din alte dimensiuni in acest moment. Ingerii Heruvimi, Ingerii Serafimi, Arhangheli, Pleiade, Sirieni, Anunnaki, iar sunt doar cateva dintre aceste fiinte. Ne-am oferit voluntari pentru a ne afla aici in acest moment al Planetei, momente in care aceasta striga dupa ajutor. Am venit aici din alte galaxii, din alte universuri si cosmosuri.

4. Gandurile sunt cele care creaza realitatea noastra

Gandurile sunt energie care se manifesta in ceea ce vedem ca realitate. Constientizarea propriilor ganduri reprezinta primul pas in procesul de creare a propriei realitati. Este un concept foarte simplu, dar necesita un grad ridicat de constientizare si de efort. In cazul in care fiecare persoana de pe Pamant si-ar schimba gandurile negative cu unele pline de pace si de dragoste nu ar exista razboaie sau tiranie.

Concentrandu-ne asupra gandurilor negative vom crea o frecventa vibrationala mult mai mica in timp ce gandurile pozitive produc efectul opus. Realitatea noastra este o manifestare a propriilor noastre procese de gandire.

3. Totul este energie ce vribreaza la o anumita frecventa

Toate lucrurile vii de pe pamant au constiinta lor, chiar si pietrele si copacii. Toate provin de la aceasi Sursa. Fiecare lucru de pe Pamant este conectat la un “arbore al vietii” sau mai bine spus la o sursa de energie infinita. Ne putem conecta la constiinta copacilor si a plantelor si putem purta conversatii cu acestea doar daca ne aflam la acelasi nivel vibrational. Atunci cand vom intelege puterea vibratiilor vom putea sa ne vindecam de orice boala.

2. Sufletele noastre nu mor niciodata

Precum o scanteie de lumina care provine de la Sursa, noi suntem conectati si vom fi intotdeauna conectati cu aceasta. Cand va veni momentul sa parasim acest corp fizic, acea scanteie se va intoarce la Sursa.

1. Suntem fiinte spirituale intr-o calatorie umana

Inainte de a veni in acest corp fizic ne-am planificat venirea cu mult timp inainte. Pantecul mamei noastre a fost tunelul uitarii, ca si cand am fi stiut ca provocarea amintirii ar fi o experienta dureroasa. Provocarea noastra este aceea de a ne dezvolta propria noastra lumina interioara si de a recunoaste ceea ce suntem cu adevarat.

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!

Publicitate