Adevarata valoare a unui barbat este data de atitudinea lui fata de o femeie!

Adevarata valoare a unui barbat este data de atitudinea lui fata de o femeie!

Publicat de Larisa Moldovan pe 3 May 2019 in Relatii

“Pentru cei mai mulți dintre noi, marele pericol nu este că țintim prea sus și nu reușim, ci că țintim prea jos și reușim.” – Michelangelo

Sunt barbati reci si barbati calzi.

Sunt barbati blonzi cu ochi albastri si bruneti cu ochi caprui. Sunt barbati bogati si barbati mai saraci. Fiecare isi asuma caracterul, statutul, fizicul si numele pe care il ar, o femeie desteapta nu va cauta sa faca diferenta dupa aceste trasaturi.

Fireste, unele vor aprecia blonzii si altele brunetii, dar asta nicidecum nu va influenta momentul cand ea va alege un barbat pentru toata viata. In primul rand pentru ca se vor alege reciproc si apoi pentru ca sunt cu totul alte motive sa alegi pe cineva.

O femeie, cat de indragostita ar fi, va dori sa simta si altceva pe langa fluturi in stomac. Va cauta siguranta la un barbat, acel sentiment de incredere, convingerea ca el e omul ei, ca va putea avea grija de ea oricand. Apoi, ea va dori la randul ei sa aiba grija de el. O femeie va alege barbatul care nu se lasa ales, care cucereste, care este atent, bun si cu o doza de nebunie, cu atitudine.

Atitudinea face diferenta.

Daca esti corect fata de o femeie, ea va fi corecta fata de tine. Excludem din start femeile care se folosesc de barbati si cele alintate sau cu un grad de autoapreciere la cote incredibile. Ele nu vor intelege cand e pasiune si cand dragoste. In rest, femeile aleg barbati cu atitudine si barbatii aleg femei cu atitudine.

E un fel de “contract” intre doi oameni care stiu ca, daca vor oferi mai mult, vor iubi mai mult si vor avea atitudine corecta, vor fi pur si simplu fericiti impreuna. Un barbat care stie asta va veni pregatit intr-o relatie, va respecta si iubi femeia si-i va oferi siguranta care leaga toate lucrurile. El va aprecia cand ea i se ofera, cand e devotata, cand traieste cu fiecare emotie dragostea lor.

Pana la urma atitudinea corecta a unui barbat fata de femeia lui vine din atitudinea corecta fata de toate femeile din viata lui. Fie mama, sora, prietena, foste. Pana si in dragoste este un nivel de cultura si el se numeste atitudine.

Barbatii cu atitudine mereu vor fi cu un pas inainte celorlalti.

Cand e vorba de relatii serioase, de familie, de iubire pentru o viata, femeile vor alege barbati la fel de seriosi, de dispusi pentru o familie, de iubitori.

Cei care le cuceresc sau le uimesc vor fi de scurta durata in viata lor. Atitudinea va face diferenta si muschii. Cand va fi sa ajute, sa fie acolo, sa incurajeze, sa ia o decizie, sa puna umarul, sa ofere, sa asculte, o va face daca va iubi cu adevarat, daca va avea atitudinea corecta.

Femeile se modeleaza dupa barbatul de alaturi si barbatul se schimba impreuna cu femeia lui. Daca e corect. Daca ambii inteleg corect relatia lor. Daca el e cu atitudine si ea intelege. Daca se iubesc.

Nivelul de cultura a unui barbat se masoara in atitudinea lui fata de o femeie si cu asta vor fi de acord in primul rand barbatii. – citat cu autor anonim

Ce ai mai adauga la acest articol? Scrie-ne parerea ta in comentariile de mai jos! Aici invatam impreuna despre viata! Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!



Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!