Acest amestec curăță vasele de sânge, întărește sistemul imunitar, normalizează tensiunea arterială

Acest amestec curăță vasele de sânge, întărește sistemul imunitar, normalizează tensiunea arterială

Publicat de Larisa Moldovan pe 21 December 2020 in Remedii NaturisteSanatateSfaturiViata

Sfecla ajută la curățarea arterelor de colesterol și la întărirea sistemului imunitar. Mulți oameni pe fugă și nu duc un stil de viață sănătos. Drept urmare, vasele de sânge încep să se înfunde, corpul suferă, și apar diverse dureri. Prin urmare, curățarea regulată este extrem de importantă pentru organism.

Sfecla va ajuta la curățarea vaselor de sânge de colesterol

Sfecla roșie este o legumă incredibil de benefică, care curăță în mod activ corpul uman de toxine și depuneri de colesterol.

Puteți observa următoarele modificări care vor avea loc în corp după ce beți suc de sfeclă:

 1. depunerile de colesterol încep să se dizolve, vasele de sânge sunt curățate, funcția inimii se îmbunătățește;
 2. circulația sângelui este normalizată, iar activitatea creierului crește;
 3. sfecla ajută tensiunea arterială, are efect vasodilatator, are un efect pozitiv asupra ritmului cardiac și scade tensiunea arterială;
 4. ajută la scăderea migrenelor și a durerilor de cap, datorită efectelor pozitive asupra vaselor de sânge și a creierului;
 5. activitatea creierului este semnificativ îmbunătățită, țesuturile cerebrale sunt oxigenate, memoria și concentrația sunt îmbunătățite, vasele creierului sunt curățate.

Înainte de a începe curățarea vaselor cu sfeclă, este important să respectați câteva reguli:

 • beți cât mai multă apă posibil. Respectarea consumului de apă în timpul curățării este extrem de importantă. Asta înseamnă că ar trebui să bei aproximativ doi litri de apă pe zi. Țineți cont că, cafeaua și ceaiul nu vor înlocui apa pură;
 • beți sucuri naturale. Și nu cele care sunt vândute în magazin, ci stoarceți-vă singuri legumele și fructele proaspete;
 • mâncați legume și fructe proaspete. Aceste alimente sunt cea mai bogată sursă de vitamine, minerale, fibre, antioxidanți și substanțe nutritive.
 • mâncați cât să nu vă fie foame. Aceasta este, de asemenea, o regulă importantă. Mâncarea excesivă nu a dus niciodată la nimic bun;
 • mâncați pește, carne slabă. Proteinele sunt extrem de importante în dietă și este mai bine să le consumați sub formă de pește și carne slabă în grăsimi;
 • renunță la prăjirea în ulei de floarea soarelui. Este extrem de nociv pentru sistemul cardiovascular și înfundă vasele de sânge;
 • fără făină și zahăr. Acest lucru este important și atunci când doriți să vă curățați arterele. Dulceața și făina nu fac decât să crească problemele de sănătate și să le înrăutățească.

Rețete care vă vor ajuta la curățarea vaselor cu folosind sfecla roșie

În total, există multe rețete care ajută la curățarea vaselor cu ajutorul sfeclei roșii. Cea mai simplă este o dietă zilnică care include sfecla roșie. Cel mai benefic este să consumi aproape zilnic supă de varză și sfeclă cu, carene de curcan sau pui. În supă nu ar trebui să puneți ouă și smântână. De asemenea, puteți mânca și salate cu sfeclă în timpul dietei. Dacă urmați o dietă și mâncați numai alimente sănătoase, efectul va fi vizibil în două săptămâni. Tractul gastrointestinal va începe să funcționeze mult mai bine, tensiunea arterială va reveni la normal și circulația sângelui se va îmbunătăți.

Puteți face o infuzie de sfeclă. Decoctul este utilizat atunci când sucul de sfeclă este interzis din anumite motive. Curăță vasele de sânge, elimină colesterolul periculos și îmbunătățește circulația sângelui. Pentru a pregăti, luați o sfeclă mare și dați-o la răzătoare, turnați un litru de apă rece, puneți-o pe o baie de apă timp de cincisprezece minute. Apoi, decoctul trebuie răcit și lăsat să se infuzeze. Se consumă aproximativ jumătate de pahar, de două ori pe zi, .

Sucul de sfeclă roșie are proprietăți excelente de curățare. Se bea dimineața pe stomacul gol o jumătate de pahar. Dacă urina a devenit roșu-roz, aceasta indică conținutul de substanțe dăunătoare și periculoase din organism. Are un efect extrem de benefic asupra inimii și vaselor de sânge. Consumă sucul zilnic, nu mai mult de jumătate de pahar timp de cel puțin două săptămâni.

Puteți găti o salată simplă cu morcovi și sfeclă. Acest amestec este foarte vindecător și benefic. Tăiați sfecla, morcovii, condimentați cu ulei de măsline, dar în niciun caz cu maioneză.

Articolul este destinat numai scopurilor educaționale și nu înlocuiește sfatul medical, diagnosticul sau tratamentul profesional. Consultați întotdeauna medicul dumneavoastră despre orice întrebări pe care le aveți cu privire la sănătatea dumneavoastră.


Articolele de pe revistasufletului.net sunt destinate doar scopurilor informative și educative și nu înlocuiesc consultările medicale profesionale, diagnosticul sau tratamentul. Consultați întotdeauna medicul cu privire la orice întrebări care pot apărea legate de starea dumneavoastră de sănătate.


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!