Această amuletă aduce mare noroc și bogăție

Această amuletă aduce mare noroc și bogăție

Publicat de Larisa Moldovan pe 14 September 2021 in AstrologieSecreteSpiritualitateSuperstitiiViata

Soarele este unul dintre cele mai puternice simboluri, simbolizând viața și puterea, divinul și misticul.

Simbolul soarelui este cel mai folosit în toate culturile antice. Pentru vechii egipteni, soarele era Amun Ra, zeul suprem care dădea viață tuturor. I s-au construit temple, preoții l-au slujit.

Pentru grecii antici, era Helios – zeul suprem, fratele zeiței lunii Selena. Este descris ca un tânăr frumos, cu o coroană de raze călare într-un car de aur. Vechii romani se închinau zeului Sol și îl venerau ca „atotvăzător”.

Soarele este încă venerat în multe culturi și credințe, în special în țările din est. Mai ales în Japonia – țara soarelui răsărit, unde acest simbol este desenat chiar și pe steagul național.

Căldură și dragoste

Pe lângă viață, soarele este și un simbol al tinereții, căldurii și iubirii. Se crede că în fiecare casă ar trebui să existe cel puțin o imagine a soarelui pentru ca armonia și dragostea să predomine.

Dar, deoarece simbolizează „ochiul atotvăzător”, așa cum credeau vechii romani, soarele este încă venerat în unele culturi ca pentru că deblochează abilități intuitive și psihice. Se crede că oricine folosește acest simbol va putea înțelege mai ușor motivele și sentimentele adevărate ale oamenilor din jurul lor.

Necesar pentru lideri

Astăzi, se crede că purtarea amuletelor cu imaginea soarelui aduce un mare noroc. Este preferat în special de cei care se străduiesc să obțină faima, onoarea și bogăția. Se crede că orice imagine a soarelui poate fi folosită pentru a atrage banii și bogăția. De aceea, unii oameni îi pun în birouri sau în case.

Dar se crede, de asemenea, că purtarea de amulete sau talismane cu simbolul soarelui, pe lângă glorie, va aduce libertate de gândire, puterea de a-i conduce pe ceilalți, de a lua deciziile corecte și de a inspira oamenii din jurul tău. Aceasta este amuleta constantă pentru lideri, directori, șefi, manageri etc.

Cu toate acestea, maeștrii spirituali avertizează că acest simbol este foarte puternic și dacă nu este purtat de o persoană cu un caracter puternic, poate ca în loc să îi dea putere, să îl lase fără puteri. Prin urmare, nu trebuie purtat constant.

În plus, nu trebuie perceput ca un talisman pentru fericire și folosit doar cu gândul de a obține ceva. Așa cum credeau vechii egipteni, zeul soarelui este atotputernic, dar are nevoie și de daruri și recunoștință. De aceea, credințele răsăritene ne învață că o astfel de amuletă trebuie să fie purtată cu grijă, să fie păstrată cu grijă și întotdeauna după purtare să mulțumească soarelui pentru toate darurile primite.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!