Acceptă dragostea pe care o meriți, nu iubirea care îți va frânge inima

Acceptă dragostea pe care o meriți, nu iubirea care îți va frânge inima

Publicat de Larisa Moldovan pe 10 November 2021 in Dezvoltare PersonalaPersonalitateRelatii

Ca femei, mergem mereu după cineva care ne poate frânge inimile, acela care ne va înșela sau ne va trăda sau chiar va profita de bunătatea noastră și o va confunda cu faptul că suntem naive și slabe. Acest bărbat ne va răni doar în cele din urmă și ne va face să regretăm că am pus vreodată piciorul în acea relație în timp ce suntem într-o stare de spirit vulnerabilă.

Cât de norocoase suntem? Ajungem să fim curtate de un bărbat arătos, credem noi. Dar toate femeile ar trebui să fie conștiente atunci când vine vorba de a se îndrăgosti de un tip care nu este demn de dragostea sau afecțiunea noastră. Merităm să fim iubite! Merităm să fim tratate ca niște ființe umane reale. Merităm să fim tratate cu cât mai mult respect și bunătate posibil.

Doamnelor, nu trebuie să fiți într-o situație toxică și nu trebuie să stați acolo unde nu sunteți dorite. Pentru a face asta, trebuie să fii curajoasă.  Este greu să lași ceva când este tot ce crezi că ai sau meriți.

Este și mai greu să găsim dragoste după ce am fost trădate de atâtea ori de aceeași persoană din nou și din nou. De asemenea, este mai greu să o iei de la capăt cu cineva. Nu sta cu cineva care te rănește sau nu te face să te simți bine. Nu merită durerea la care te supune, nu merită să lupți pentru asta.

Ceea ce merită timpul nostru este o dragoste din cărți de povești și să-l cunoaștem pe propriul nostru prinț frumos și bun, care ne va mătura din picioare și ne va săruta în ploaie sau sub stelele de la miezul nopții. Merităm dragostea pe care credem că o merităm.

Trebuie să știm că suntem demni de o astfel de iubire și mai mult decât ceea ce ne mulțumim. Nu renunța la o dragoste bună pentru una rea ​​doar pentru că crezi că nu ești suficient de bun pentru asta.

Doamnelor, sunteți suficient de bune și puternice pentru a merge mai departe cu cineva care poate avea grijă de voi. Vei găsi pe cineva care te poate ridica în brațe și îți poate oferi toată dragostea la care ai visat.

Nu-ți fie frică să simți din nou, chiar dacă te face să te îndoiești de aceste sentimente. Nu strică niciodată să te ridici și să încerci din nou. Lasă dragostea să intre, pentru că dacă nu o faci, vei pierde ceva grozav. Există cineva acolo pentru toată lumea. Nu-ți face griji dacă prințul tău fermecător nu vine – o va face la timp. Ai răbdare și vei găsi dragostea viselor tale. Visele devin realitate.

Iubește pe cineva loial

Nu vrei să te trezești prins într-o relație în care ești mereu în alertă. Nu vrei să îți sune soneriile de alarmă ori de câte ori persoana ta iese din casă fără tine, ori de câte ori îi ia un minut prea mult pentru a trimite mesaje, ori de câte ori îți spun o poveste despre ziua lor.

Dacă nu poți avea încredere în persoana ta că va fi sută la sută sinceră cu tine, atunci poate că nu ești menit să fii cu acea persoană. Poate că trebuie să găsești pe cineva care să fie incapabil să te privească în ochi și să te mintă.

Partenerul tău ar trebui să te facă să te simți în siguranță. Nu ar trebui să existe nicio îndoială în mintea ta dacă sentimentele lor pentru tine sunt reale sau dacă plănuiesc să rămână în relație pe termen lung. Această persoană ar trebui să-și exprime dragostea pentru tine prin acțiunile lor și loialitatea lor, nu numai prin cuvintele lor. Când fac o promisiune, ar trebui să o respecte.

Fără excepții. Fără scuze.

Nu vei face niciodată să meargă bine o relație fără încredere. Desigur, trebuie să acordați atenție de unde provin acele probleme de încredere. Dacă un fost te-a înșelat și ești mereu în alertă maximă din cauza problemei prin care ai trecut în trecut, asta este ceva pe care poți încerca să o schimbi.

Poți stabili o comunicare deschisă cu partenerul tău, astfel încât să te simți mai confortabil cu el, astfel încât îndoielile tale încep să dispară încet.

Dar dacă comportamentul lui este motivul pentru care ești îngrijorată, dacă  continui să trăiești în minciuni ridicole, există o problemă. Dacă ești într-o relație serioasă, monogamă, persoana ta ar trebui să te dorească doar pe tine.  Nu ar trebui să treacă granițele cu prietenii lor. Nu ar trebui să te facă să te simți nesigurî în privința valorii tale, a frumuseții tale sau a stabilității relației tale.

Iubește pe cineva loial pentru că a rămâne fidel este minimul strict pe care partenerul tău ar trebui să-l facă pentru tine.

Iubește pe cineva loial pentru că a oferi din ce în ce mai multe șanse unui trișor nu merită stresul.

Iubește pe cineva loial pentru că nu meriți durerea de a te simți ca și cum ești al doilea cel mai bun.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!