Top 5 calitati importante pe care trebuie sa le aiba o femeie in pat

Top 5 calitati importante pe care trebuie sa le aiba o femeie in pat

Publicat de Larisa Moldovan pe 27 November 2019 in Relatii

Exista mai multe calitati pe care trebuie sa le aiba o femeie in pat, iar majoritatea dintre ele sunt niste gesturi banale care cuceresc instant orice barbat.

E greu sa gasesti un partener intim 100% compatibil. Cu toate acestea, anumite lucruri pe care femeile le fac in dormitor pot prelungi pasiunea. Barbatii au asteptari mici, in comparatie cu femeile. Iata care sunt gesturile care ii incanta pe masculi in materie de relatii intime.

Calitatile pe care orice femeie trebuie sa le aiba cand vine vorba de amor

1. Trebuie sa fie ea

Este deja un cliseu, insa prima regula in amor este descatusarea de orice tensiune. Cu cat o femeie vrea sa para altceva decat este, cu atat partida este sortita esecului.

Barbatii cauta naturaletea in tot ceea ce face o femeie. Masculii vor femei care sa se poarte normal, sa se simta mereu in siguranta, in mediul lor.

2. Sa fie de acord cu jocurile erotice

O alta calitate pe care barbatii o apreciaza la femei este deschiderea spre tot felul de jocuri. Prin jocuri erotice putem intelege de la dezbracarea in doi pana la un mic concurs culinar imbracati sumar.

In acelasi timp, daca o anumita cerinta din partea partenerului nu este pe placul femeii, e bine ca aceasta sa isi verbalizeze refuzul. Evident, trebuie sa si argumenteze.

Barbatii vor insista mult asupra anumitor perversiuni. Cea mai mare greseala este sa te candesti la ce va crede barbatul despre tine (in cele mai multe privinte va crede exact invers decat ceea ce iti imaginezi tu).

3. Fara presiune!

Barbatilor nu le place sa fie presati in pat. Anumite femei sunt atat de agitate incat vor ca totul sa se termine cat mai repede. Cea mai frumoasa parte a unui act amoros este chiar preludiul.

Daca doamnele grabesc foarte mult lucrurile, nu vor obtine decat o partida de dragoste mecanica. Totul trebuie sa decurga natural, lin. Asadar, fara presiune!

4. O femeie trebuie sa miroasa bine, dar…

Asta nu inseamna ca trebuie sa isi asfixieze partenerul cu parfumul ei. Barbatii prefera un parfum pe care sa il simta doar ei. Mirosul trebuie sa fie, de regula, discret si dulce.

5. O femeie adevarata nu o face pe mironosita

Multe femei nu recunosc ca fac oral, desi nu mai e de mult un subiect tabu. Barbatilor le plac femeile indraznete, dispuse sa faca anumite ‘sacrificii’ in dormitor pentru a se simti bine. Important este ce simti, nu ce faci!

8 lucruri pe care o femeie le vrea de la o relaţie

Probabil, bărbaţii s-au întrebat de multe ori ce îşi doreşte o femeie de la o relaţie.

Dacă nu au găsit încă răspunsul îi ajutăm noi.

Lucrurile nu sunt atât de complicate precum par, aşa că am întocmit o listă ca să putem dovedi asta.

Iată 8 lucruri importante pe care o femeie şi le doreşte de la o relaţie (evident nu reprezintă tot ce şi-ar putea dori o femeie într-un cuplu, dar acestea sunt de obicei esenţiale):

1. Respect

Ne dorim să ni se respecte opiniile, locurile de muncă, interesele, prietenii, corpurile şi minţile. Nu trebuie să fii de acord cu tot ceea ce spunem sau facem, dar încearcă să ne recunoşti contribuţia valoroasă. Tratează-ne cum îţi doreşti să fii tratat. Fii onest, corect, drăgăstos şi grijuliu!

2. Amor

Da, şi nouă ne place amorul. Şi nu ne dorim doar atât. Apreciem mângâierile, săruturile, masajul, preludiul şi postludiul.

3. Romantism

Nu înseamnă că dacă nu ieşim în oraş nu putem avea parte de o seară romantică. Aprinde câteva lumânări, cumpără un buchet de flori (deşi gestul pare din ce în ce mai rar şi demodat) şi cumpără sau chiar găteşte ceva dacă te pricepi. Ne place să fim tratate la fel ca înainte de căsătorie. Pune-ţi un pic mintea la contribuţie şi cu siguranţă ne poţi impresiona.

4. Timp

Ne dăm seama că o relaţie nu înseamnă doar lapte şi miere, dar dacă ne acorzi timp şi chiar ne ajuţi cu câte ceva prin casă este minunat. Şi poţi face toate astea fără să te rugăm.

5. Comunicare

Nouă ne place să vorbim şi ne place să auzim cuvinte frumoase. De multe ori, suntem nesigure pe frumuseţea noastră şi avem nevoie să ne reaminteşti asta, măcar din când în când. Mulţumeşte-ne pentru că am condus copiii la şcoală, spune-ne că mâncarea pe care am pregătit-o este delicioasă şi că totul în casă arată impecabil.

6. Consistenţă

Asta nu înseamnă să fi plictisitor şi previzibil. Nu înseamnă că trebuie să ne placă aceleaşi lucruri, dar arată interes pentru pasiunile noastre. În plus, ascultă când îţi vorbim. Nu o facem să ne auzim vocile, ci să fim contact cu tine. Nu uita nici să fii atent la micile detalii precum ziua de naştere, filmul preferat, etc.

7. Umor

Nu înseamnă că trebuie să faci glume non-stop ca să ne amuzi. Fii spontan şi poţi face glume chiar pe seama ta. Nu ne place să fii prea serios pentru că devii plictisitor.

8. Provocare

Vrem acel gen de provocare care să aducă elementul-surpriză relaţiei şi să ne motiveze să facem, să fim sau realizăm tot ce ne dorim.


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!