Dumnezeu are o rezolvare pentru toate, doar să ai încredere în El

Dumnezeu are o rezolvare pentru toate, doar să ai încredere în El

Publicat de Larisa Moldovan pe 27 December 2020 in De SufletRugaciuniSpiritualitate

Planurile Lui Dumnezeu sunt întotdeauna mai bune decât ale tale. Și, în majoritatea cazurilor, nu numai că sunt mai bune, dar mult mai corecte. El cunoaște mai bine timpul, locul și momentul ideal pentru a aduce la viață aceste planuri în viața ta.

Nu ați obținut cel mai mare scor la testare? Nu ți s-a oferit slujba la care ai visat? Nu ai proprietatea pe care ți-ai dorit-o atât de mult? Nu ți-a răspuns la dorințele tale?

Există un singur motiv – El are alte planuri pentru tine. Prin urmare, nu totul în viața ta va fi așa cum ai planificat. Planurile omului sunt întotdeauna zădărnicite pentru că Dumnezeu are motivele Sale.

Poate că nu ți-ai primit nota din cauza dorinței Sale în această perioadă a vieții tale de a te învăța să fii mai bun. Prin urmare, pe măsură ce deveniți adult, veți ști deja că obținerea unui scor mare nu înseamnă neapărat că sunteți cea mai inteligentă persoană.

Poate că slujba mult visată nu ți-a fost oferită ție pentru că El înțelege că există ceva mai mai potrivit pentru tine.

Poate că lucrurile pe care te străduiești să le dobândești de atâta timp nu ți-au revenit pentru că El încearcă să te învețe să prețuiești lucruri mai importante.

Dumnezeu ne învață că cel mai important lucru din viață nu trebuie să fie material.

Poate că El nu ți-a răspuns la dorințe pentru că se așteaptă să vorbești cu El în rugăciunile tale. El te așteaptă, ceea ce înseamnă că trebuie să aștepți și răspunsurile Lui.

El deține cheia vieții noastre. A fost scris de El de foarte, foarte mult timp, deci trebuie să înțelegem că, chiar dacă până acum nu totul a mers conform planului tău, în curând viața ta se va schimba. La un moment potrivit pentru aceasta și într-un loc ales de El.

Trebuie doar să avem încredere în El.



Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!