Ce semnifică problemele de somn! Trezirea între orele 3 și 5 dimineața este primul semn al trezirii spirituale.

Ce semnifică problemele de somn! Trezirea între orele 3 și 5 dimineața este primul semn al trezirii spirituale.

Publicat de Larisa Moldovan pe 22 November 2020 in PersonalitateSanatateSfaturiSpiritualitate

Mulți oameni se trezesc la aceeași oră în fiecare seară, fără a acorda vreo importanță. Dar știați că acesta poate fi un ecou al încercărilor unei Puteri Superioare de a vă contacta?

Dacă te trezești la ore diferite noaptea, înseamnă că corpul tău se confruntă cu anumite stări cu privire la unele probleme fizice și emoționale .

Nu ignora trezirea în toiul nopții.

Se crede că în vis primim mesaje de la o Putere Superioară care ne poate arăta multe despre calea noastră spirituală.

Te trezești la aceeași oră în fiecare seară? Iată ce înseamnă:

Problemele de somn între orele 21:00 și 23:00 sunt un semn de stres.

Acesta este o perioadă normală de culcare pentru majoritatea oamenilor. Dacă vă este greu să adormiți în această perioadă de timp, acest lucru poate indica anxietate și stres excesiv. În acest caz, se recomandă să vă descărcați rezolvând problemele, altfel acestea vor rămâne în subconștient până veți găsi o soluție.

Trezirea nedorită între orele 23:00 și 01:00 este un semn de neliniște interioară.

Conform medicinei tradiționale chineze, atunci vezica biliară este activă. Trezirea între aceste ore poate indica o neliniște interioară, iar mantrele pozitive și exerciții de auto-acceptare și iertare vă vor ajuta.

Trezirea nedorită între 1.00 și 3.00 este un semn de furie.

Acest meridian energetic este asociat cu ficatul. Trezirea în această perioadă este asociată cu furia și cu un exces de energie negativă. Pentru a dormi bine, bea apă rece și relaxează-țe. Ferește-te de vampirii energetici.

Trezirea nedorită între 3.00 și 5.00 este un semn că o Putere Superioară vi se adresează.

Această perioadă de timp este asociată cu plămânii și sentimentele de tristețe. Dacă te trezești în această perioadă, acest lucru poate însemna că o Putere Superioară vrea să te direcționeze către adevăratul tău obiectiv. Folosiți exerciții de respirație și rugăciunile de mulțumire pentru a vă relua somnul.

Trezirea nedorită între 5.00 și 7.00 este un semn al blocajelor emoționale.

Această perioadă de timp este conectată energetic cu intestinul gros. Dacă te trezești în acest moment, probabil că experimentezi un fel de blocaje emoționale. Pentru a adormi, întindeți-vă mușchii sau mergeți la baie.

Corpul nostru este un lucru uimitor. Dacă învățăm să observăm și să ascultăm ceea ce încearcă să ne spună, putem îmbunătăți atât aspectele fizice, cât și cele spirituale ale vieții noastre.


Articolele de pe revistasufletului.net sunt destinate doar scopurilor informative și educative și nu înlocuiesc consultările medicale profesionale, diagnosticul sau tratamentul. Consultați întotdeauna medicul cu privire la orice întrebări care pot apărea legate de starea dumneavoastră de sănătate.


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!