Legea bumerangului: cum funcționează și cum să o folosești pentru a atrage fericirea în viața ta

Legea bumerangului: cum funcționează și cum să o folosești pentru a atrage fericirea în viața ta

Publicat de Larisa Moldovan pe 20 November 2020 in Lecții de viațăSfaturiSpiritualitate

Mulți au auzit despre legea bumerangului, deoarece mulți oameni știu deja că toate acțiunile noastre ni se vor întoarce.

Atunci când ți se întâmplă ceva rău este posibil ca niște greșeli mai vechi să-ți fi înnegrit karma . Așadar, de acum este important să faci fapte bune dacă vrei la rândul tău să ai parte de lucruri bune.

La ce se referă legea bumerangului

Legea bumerangului este una dintre legile de bază ale universului. Se spune că tot ce facem o să ni se întoarcă. Desigur, acest lucru nu se întâmplă imediat, ci fix când ne așteptăm mai puțin.

De exemplu, dacă ai trădat un prieten, nu înseamnă că cineva te va trăda a doua zi, săptămână sau an. Înseamnă că pe viitor, la un moment dat, se va întâmpla ceva care să te facă să regreți acea greșeală.

Legea bumerangului nu înseamnă că trebuie să ni se întâmple un lucru rău, dacă am făcut un lucru rău. Ar putea fi mai multe probleme mici, care adunate vor fi egale cu problema creată de tine anterior.

De aceea această lege este atât de bine corelată cu legea echilibrului universului, care spune că tot ceea ce este bun și rău trebuie să fie în echilibru.

Cum să folosești această lege pentru a atrage fericirea

Desigur, trebuie să faci fapte bune, dar este foarte important să ți minte că o faptă bună nu trebuie să ajute pe cineva, dar să facă rău altcuiva. Se întâmplă adesea să vedem doar o parte a ceea ce se întâmplă, fără să fim atenți la imaginea de ansamblu.

De exemplu, îți rogi prietenul să angajeze o rudă de-a ta care are nevoie urgentă de bani. Dacă în urma angajării lui a trebuit să dea afară pe altcineva, atunci asta nu se numește faptă bună, pentru că a făcut rău celui pe care l-a dat afară.

Dacă ai rănit pe cineva din întâmplare, legea bumerangului nu va funcționa. Dar este important să vă cereți scuze imediat ce v-ați dat seama de greșeală pentru ca Universul să vă ierte.

Încearcă să eviți cât de mult răzbunarea. Răzbunarea este doar o încercare de a obține dreptate. După cum s-a menționat mai sus, nu trebuie să încercăm să ne facem dreptate singuri pentru că Universul se va ocupa de asta.



Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!