Ținând o supărare, ne omorâm încet din interior. O pildă înțeleaptă!

Ținând o supărare, ne omorâm încet din interior. O pildă înțeleaptă!

Publicat de Larisa Moldovan pe 10 October 2020 in De SufletDezvoltare Personala

Un călugăr cu un caracter irascibil se supăra adesea, aproape din orice. Cunoscându-și această slăbiciune, se ruga lui Dumnezeu să îl scape de supărare. Cu toate acestea, după ce se ridica de la rugăciune, se pornea spre mânie și se supăra pe unul din frați.

Supărat foarte tare pentru aceste ieșiri, a îndrăznit să-I spună lu Dumnezeu:

„Doamne, nu Te-am rugat eu să mă scapi de supărare? De ce mă lași să mă cert cu frații așa des?”

Iar Dumnezeu i-a răspuns:

„Cum vrei tu să exersezi refuzul supărării fără materie primă? Nu Mi-ai spus tu să te scap de supărare? De aceea îți trimit mereu pe cineva, ca să ai ocazie să nu te superi chiar dacă îți dă motiv. Tu poți să înveți să înoți într-un bazin fără apă? Tot așa este și cu răspunsul Meu la rugăciunile tale. Numai tu ești stăpân pe reacțiile tale”.

În urma acestui răspuns, călugărul acela s-a luminat la minte și a înțeles că supărarea este o stare controlabilă. De atunci zicea mereu: „Mă supăr doar când vreau eu”. Și așa s-a izbăvit de supărare.

Supărarea este una din cele mai răspândite încălcări ale legilor universului, care poate determina diferite neplăceri în viaţa, atât a celui pe care te superi, cât şi în propria ta viaţă.

Potrivit legii bumerangului, tot ceea ce emitem în atmosferă, din punct de vedere vibratoriu: gânduri, vorbe, dorinţe, fapte, sentimente etc. se întoarce la noi producând efecte perturbatoare în câmpul nostru energetic. De aceea, nimeni nu poate face rău altuia fără să plătească. Si atunci, oricând aveţi gânduri negative despre o persoană, să vă rugaţi în permanenţă pentru sănătatea ei.

Când ne gândim la cineva, se creează instantaneu o punte energetică între noi şi persoana la care ne gândim. De aceea, orice gând rău reprezintă un atac energetic care aduce un prejudiciu omului respectiv. Astfel, ne atacăm şi ne „omorâm” unul pe altul în mod inconştient, de multe ori fără să ne dăm seama de acest lucru.

Orice expresie dură, afirmată pe un ton categoric poate provoca un rău atât sieşi cât şi unui alt om.



Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!