9 vise care nu pot fi ignorate. Ele se vor repeta până când vei acționa

9 vise care nu pot fi ignorate. Ele se vor repeta până când vei acționa

Publicat de Larisa Moldovan pe 28 November 2020 in LifeStylePersonalitateSfaturiSpiritualitateViata

În acest articol, veți afla despre 9 vise pe care nu ar trebui să le ignorați și ce înseamnă cel mai adesea .

1. Levitație.

Visele în care parcă zbori înseamnă că lupți pentru a-ți atinge ambițiile. După astfel de vise, ne trezim simțindu-ne liberi și încrezători că putem realiza tot ceea ce am planificat.

2. Cascadă.

Apa într-un vis indică de obicei o anumită stare de spirit. Apa simbolizează puritatea și inocența. Cascadele în vis sunt un semn bun, ceea ce înseamnă că ne așteaptă noi începuturi și le vom face față.

Dacă întâlniți o cascadă în vis, puneți-vă aceste trei întrebări: mici sau mari? Există obstacole în calea acesteia? O cascadă într-o pădure deasă sau pe o plajă frumoasă?

3. Dinții.

Dacă visezi că dinții tăi se rup sau se macină, înseamnă că ai probleme cu stresul.

4. Moartea.

Visele în care cineva moare sunt foarte frecvente. Oricât de dureros ar suna, moartea simbolizează sfârșitul unei situații. Ar putea fi moartea a ceva care ne otrăvește viața, cum ar fi propriul ego, anxietate, frică, obsesii.

A muri în vis poate însemna, de asemenea, că în sufletele noastre au loc schimbări. În timp ce unele gânduri se duc, altele se nasc.

5. Sarcina.

Visul că ești însărcinată înseamnă că urmează o dezvoltare personală. Viitoarele tale proiecte, dorințe, vor fi realizate.

Dacă visezi sarcina, pune-ți două întrebări: ce încerci să realizezi? Prin ce transformare treci acum în viața ta? Sarcina poate însemna, de asemenea, că relația actuală va trece la un nivel superior.

6. Casă.

Casele din vis sunt asociate cu diferite aspecte ale personalității tale. În funcție de locul din casă la care l-ai visat, interpretările pot fi diferite.

Dormitorul arată nevoia de siguranță și confort. Podul simbolizează amintirile ascunse, iar pivnița simbolizează intuiția.

7. Banii.

Visele despre bani aduc noroc. Dacă ai visat că ai câștigat la loterie, atunci te așteaptă o schimbare în viața ta.

8. Trădare.

Dacă ai visat că ți-ai înșelat partenerul de viață, înseamnă că ai dorințe ascunse pe care nu ți le îndeplinești.

Aceste tipuri de vise pot simboliza, de asemenea, sentimentele de singurătate și nesiguranță în relația dvs. actuală .

Încercați să vă întrebați: vă este frică să nu vă pierdeți partenerul? Ești nefericit în relația ta actuală?

9. Foc.

Focul are mai multe semnificații. Dacă visezi focul în depărtare, înseamnă că ai ocazia să-ți schimbi viața; dacă într-un vis te joci cu focul, înseamnă că ești implicat în situații de risc.

„Somnul este o ușă ascunsă care duce la cele mai secrete și intime colțuri ale sufletului și se deschide în noaptea cosmică” – Carl Jung.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!