9 trăsături uimitoare ale unei femei independente pe care nici nu ți-ai dat seama că le ai

9 trăsături uimitoare ale unei femei independente pe care nici nu ți-ai dat seama că le ai

Publicat de Larisa Moldovan pe 6 March 2021 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăPersonalitatePsihologieSfaturiViata

O femeie independentă știe la ce merită și nu își uită niciodată visul. Este motivată să-și atingă obiectivele și este suficient de puternică pentru a face acest lucru. Știe să-și transforme aspirațiile în realitate, nu își cere niciodată scuze pentru că are nevoie de ceva și este destul de capabilă să depășească orice necazuri pe care soarta le pune în calea ei.

Mai mult, le percepe ca pe o oportunitate de a învăța ceva nou, de a deveni mai puternică, mai înțeleaptă și mai bună în general.

Iată 9 dintre cele mai bune caracteristici și mai remarcabile trăsături de personalitate ale unei femei independente:

1. Unei femei independente nu-i pasă absolut de loc ce crezi despre aspectul ei

Multe femei independente acordă o mare importanță aspectului lor: aleg hainele cu gust, mănâncă bine și merg regulat la sală. Altor persoane nu le plac toate acestea și preferă haine simple, dar confortabile, nu se machiază și au fost în sala de sport pentru ultima dată la școală.

Dar în ambele cazuri, au un lucru în comun: nu le pasă ce bârfesc alții despre aspectul lor. Pot fi la modă, sau se pot îmbrăca discret și confortabil, dar fac asta pentru ei înșiși și nu pentru a-i impresiona pe ceilalți.

2. Nu pun etichete pe alții și nu tolerează când sunt puse pe ea

O femeie independentă se străduiește întotdeauna să dobândească noi abilități, cunoștințe și experiență.

În loc să încerce să se conformeze imaginii stereotipe a unei fiice, soții sau mame, ea se percepe așa cum este – o persoană unică cu vise, aspirații și abilități complet unice.

3. Poate să fie fericită și de una singură.

Dacă o femeie puternică, dintr-un motiv oarecare, este lăsată singură, ea încearcă să scoată la maximum din ea și nu va sta, va depune toate eforturile pentru a reuși, nu va aștepta prințul pe un cal alb.

Nu are nevoie de un bărbat care să o „completeze” – este complet autonomă. Se simte confortabil cu sine și apreciază timpul petrecut cu prietenii și familia.

4. Are obiective clare și nu se teme să muncească din greu pentru ele.

Dacă o persoană nu are obiective de viață, va pierde timpul. O femeie independentă decide unde vrea să ajungă și să realizeze, întocmește un plan de acțiune și îl pune în practică. Nu lasă nimic la voia întâmplării.

5. Oricât de grea ar fi viața, nu va sta degeaba, nu se va plânge fără să facă nimic.

Pentru noi toți, uneori vin perioade negre în viață și, uneori, toți suntem tratați într-un mod complet diferit decât am dori. Și, sincer, cu toții am simțit de mai multe ori dorința de a ne ascunde într-un colț și a plânge.

Cu toate acestea, femeile puternice și independente știu că acest lucru este complet contraproductiv.

Astfel de femei înțeleg că, dacă se comportă ca niște victime, le va lipsi un control echitabil asupra vieții lor. Își permit să simtă tristețe sau furie, dar în același timp nu își permit să se transforme într-o epavă plângătoare și încercă să facă un plan despre cum să schimbe situația.

6. Se bazează pe ea însăși în viața ei.

O femeie puternică nu își va permite niciodată să devină complet dependentă de nimeni.

Ea își planifică singură viața și se descurcă singură cu provocările ei. Este destul de capabilă să își câștige singură banii nu doar pentru mâncare, ci și pentru toate celelalte nevoi.

Aceasta nu înseamnă că nu poate lucra ca parte a unei echipe sau că este incapabilă să iubească. Dar nu va deveni complet dependentă nici de cel mai bun bărbat din lume.

7. Știe când să iasă dintr-o situație fără speranță.

Femeile cu o stimă de sine scăzută rămân deseori în relații rele sau într-o comunitate toxică chiar și atunci când situația le provoacă o mare suferință. Din păcate, în multe cazuri, acest lucru se întâmplă pentru că sunt învățate din copilărie să nu se plângă și, în general, să fie mai liniștite decât apa.

O femeie puternică se pune întotdeauna pe sine și bunăstarea ei pe primul loc.

8. Dacă își alege pe cineva, atunci trebuie să fie o persoană cu adevărat potrivită

Cu toții merităm parteneri iubitori și relații sănătoase. Toate fără excepție. Dar cumva ne mulțumim prea des cu mai puțin decât merităm cu adevărat.

Femeile independente știu că este mult mai bine să fii singură decât să-ți petreci viața cu persoana greșită.

Și dacă se dovedește că partenerul nu li se potrivește, ele încheie relația în așa fel încât să nu rămână dușmani pe viață, își acordă timp pentru a-și vindeca rănile inimii și apoi merge mai departe.

9. Știe nu numai să lucreze, ci și să se odihnească

În timp ce pot lucra cu o energie și o determinare incredibilă pentru a-și atinge obiectivele, femeile independente știu importanța vieții echilibrate.

Aceste femei tind să aibă hobby-uri și interese în afara muncii și o fac pentru că le place foarte mult, nu pentru că vor să impresioneze alte persoane sau să-și umple timpul cu ceva.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!