9 semne pe care intuiția ți le transmite când un bărbat nu este potrivit pentru tine

9 semne pe care intuiția ți le transmite când un bărbat nu este potrivit pentru tine

Publicat de Larisa Moldovan pe 6 November 2023 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăRelatiiSpiritualitate

Desigur, la începutul unei relații cu o persoană nouă, sentimentele pot fi foarte confuze și neclare. De aceea, este important să știi să te asculți și să te înțelegi, deoarece vocea interioară încearcă adesea să ajungă la tine, oferind semne, chiar și semnale fizice, care să te facă să înțelegi că ai ales o persoană greșită.

Iată care sunt aceste semne:

1. Simptome fizice.

Fluturii în stomac sunt un semn bun, dar disconfortul și anxietatea sunt semne clare că acel bărbat nu este potrivit pentru tine, că nu te bucuri să îl vezi. Cu toate acestea, fiecare persoană are propriile semne, iar tu trebuie să știi să le identifici atunci când lucrurile nu merg cum trebuie.

2. Îți este jenă să-l prezinți familiei și prietenilor tăi apropiați.

Atunci când părinții tăi sunt foarte conservatori, iar el este complet diferit este de înțeles faptul că nu vrei să îl prezinți părinților. Cu toate acestea, atunci când îl ascunzi chiar și de prietenii apropiați, înseamnă că îți este frică să nu îți spună crudul adevăr.

3. Îți este jenă să ieși cu el în public.

Simți că ceva te deranjează la el, fie aspectul lui, fie îți este frică că va face ceva care te va face să te simți rușinată de el. Nu-l consideri suficient de demn pentru a fi lângă tine în fața tuturor. Așadar, de de să stai într-o relație cu un om cu care nu vrei să te afișezi?

4. Trebuie să explici tot ceea ce faci

El pune întotdeauna sub semnul întrebării tot ce spui, te subestimează și simți că trebuie să-i demonstrezi ceva. Trebuie să îi dai mereu explicații cu privire la ce faci, unde mergi, pentru că simți că nu are încredere în tine.

5. Te face mereu să te simți vinovată.

El știe cum să învârtă situația astfel încât să pară că este mereu vina ta. Chiar dacă el a greșit cu ceva, te va face să crezi că tu l-ai împins să procedeze astfel. El te manipulează și trebuie să deschizi ochii și să vezi care este adevărul.

6. Te face să te simți mai puțin valoroasă decât el.

Poate că acesta este rezultatul comportamentului lui. O persoană potrivită trebuie să-ți crească încrederea în tine și să-ți amintească cât de importantă ești, nu să te facă să te simți mai inferior.

7. Simți gelozie față de orice femeie din viața lui.

Poate că problema este la tine sau poate că el interacționează cu femeile într-un mod prea apropiat, dar gelozia, oricum, nu a adus niciodată nimic bun.

8. Te enervează.

Poate că este vorba despre cum se comportă atunci când iese în lume sau poate e vorba de faptul că sforăie și nu poți să dormi din această cauză. Poate că, pur și simplu, prezența lui te scoate din sărite.

9. Te-ai schimbat în rău.

Normal că te schimbi în rău dacă ai parte de toate lucrurile descrise mai sus. Cu bărbatul potrivit, ar trebui să te simți înfloritoare, să zâmbești mai mult, și nu să te uiți tristă în oglindă încercând să înțelegi ce se întâmplă cu tine.

Există un singur motiv: ești cu persoana greșită.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!