9 semne că Îngerul păzitor încearcă să te avertizeze despre un pericol

9 semne că Îngerul păzitor încearcă să te avertizeze despre un pericol

Publicat de Larisa Moldovan pe 30 October 2021 in SecreteSpiritualitate

Îngerii păzitori sunt mult mai generoși decât credem. Ei veghează asupra noastră și ne protejează mult mai des decât pare. El ne ajută la înțelegerea a ceea ce se întâmplă și ne avertizează asupra pericolelor. Însă dacă vrei să le descifrezi corect mesajele, ar trebui să știi să comunici corect cu ei.

Iată care sunt principalele semne prin care ne avertizează îngerul nostru păzitor:

Lucruri care nu sunt la locul lor

Uneori lucrurile dispar sau le găsim în alt loc decât am fi crezut, și le găsim după lungi căutări, deși acestea au fost tot timpul sub nasul nostru. De exemplu, nu vă găsiți cheile de la mașină în locul obișnuit și astfel evitați un accident în drum spre serviciu. Probabil că nu îți vei da seama niciodată că prin acest lucru ai plecat mai târziu de acasă și astfel ai evitat un accident.

Uneori îngerii păzitori încearcă să ne facă să întârziem, pentru a nu ajunge la timp în locul în care ne este prescris ceva rău. Pentru că nu ne poate spune direct acest lucru, încearcă să își folosească toate puterile pentru a ne feri de primejdii. Ei pot vedea viitorul și ne pot apăra de consecințele acțiunilor greșite. Așa că, atunci când ți se pare că ceva merge prost și nu ajungi la timp, nu trebuie să te enervezi, ci ar trebui să mulțumești îngerilor pentru protecție.

Amintiri care încep să te bântuie

Din senin începi să-ți amintești anumite întâmplări și probleme din trecut, care sunt foarte intense, îți amintești în detaliu fiecare lucru, deși nu ți-ai dorit să faci asta. Printr-un astfel de amintire, Îngerul păzitor încearcă să îți atragă atenția că ești pe calea greșită și dacă vei continua, rezultatul va duce la ceva rău, ceva prin care ai mai trecut.

Ține cont de acest lucru și analizează deciziile și planurile actuale din viața ta, și identifică ce ți-ar putea aduce probleme, și urmărește în continuare semnele Îngerului pentru a verifica dacă ai înțeles și acționat bine. Astfel de semne nu trebuie ignorate deoarece ne avertizează direct despre viitorul nostru și trebuie să acționăm la timp, altfel Îngerul va considera că ne asumăm consecințele.

Îndoieli

Uneori, un înger păzitor trimite gânduri negative sau ne face să ne îndoim de ceva. Nu o face ca să ne doară, vrea să ne gândim din nou și să luăm o decizie mai bună. Este posibil ca el să încerce să ne protejeze de o experiență periculoasă, dureroasă.

De multe ori, trecutul se repetă în viața unei persoane, și tocmai pentru faptul că ia de fiecare dată aceeași decizie. Pentru a schimba ceva în viața ta, trebuie să schimbi modul în care vezi lucrurile și iei deciziile. Atunci când te îndoiești de ceva, gândește-te la ce vrea să îți atragă atenția Îngerul păzitor și amintește-ți dacă nu cumva în trecut ai luat aceeași decizie și nu a fost în favoarea ta.

Vise profetice

În timpul somnului, îngerul păzitor poate comunica cu noi în mod mai semnificativ. Te poate avertiza sau îți poate arăta ce se va întâmpla în viața ta. Nu ignora niciodată ceea ce ai văzut într-un vis. Visele sunt mai reale decât par.

Cel mai simplu mod de a reține detaliile dintr-un vis care te-a marcat, este să le notezi imediat după ce te-ai trezit, uneori, pot fi mai multe vise care puse cap la cap îți vor oferi răspunsul la multe întrebări din mintea ta sau te vor avertiza despre o problemă care va urma. Dacă vei înțelege mesajul Îngerului și vei acționa, vei putea schimba ceea ce ți-ar putea aduce pierdere sau boală.

Emoții puternice

Trimițându-ne emoții intense și puternice, îngerul păzitor poate încerca să ne spună ce se va întâmpla în viața noastră. De exemplu, dacă ești lângă cineva care vrea să-ți facă rău, s-ar putea să te simți nesigur. Asemenea semne nu trebuie ignorate.

Prin emoții Îngerul ne vorbește în timp real despre un posibil pericol sau pagubă. Atunci când cineva urmează să îți facă ceva rău, sau partenerul de viață te înșeală, vei simți o stare puternică de agitație a gândurilor și o creștere a bătăilor inimii, împreună cu o senzație de căldură în piept. Ascultă-ți gândul și mergi acolo unde vrea să te ducă intuiția, Îngerul păzitor nu permite nimănui să profite de bunătatea ta!

Deja vu

Este posibil să simțiți că ați fost într-o situație sau într-un loc similar. Priviți în jur și aveți impresia că nu este prima dată când ați fost acolo, sau în acea situație. Astfel, îngerul păzitor încearcă să-ți atragă atenția asupra anumitor lucruri. Încearcă să analizezi bine acel loc, pentru că sigur se va întâmpla ceva care te va face să revii acolo, sau decizia pe care o iei atunci te va face să regreți.

Probleme cu electricitatea (lumini care se sting și se aprind etc.)

Dacă observi aceste semne nu le ignora niciodată. Adesea, un astfel de semn este combinat cu alte semne. Ascultă ce spune Îngerul tău păzitor. Ideea pe care o ai în acel moment este bună și ar trebui să o pui în aplicare. Dacă mergi pe stradă și când treci pe sub un bec de la iluminatul public se aprinde sau se stinge, fii sigur că acela este un semn, Îngerul îți aude gândurile și îți confirmă că ai dreptate.

Întâlniri ciudate

Uneori, pentru a ne face să încetinim, un înger păzitor cere ajutorul altor oameni. Puteți întâlni pe cineva care vă va cere informații sau pur și simplu i se pare că vă cunoaște, că semănați cu cineva cunoscut. Desigur, vei pierde timp și te vei enerva. Abia mai târziu îți vei da seama că, dacă persoana respectivă nu te-ar reține, ți s-ar putea întâmpla ceva neplăcut. Astfel de cazuri apar mai des decât credeți.

Orice mijloc de încetinire a ta este spre binele tău, Îngerul vrea să eviți momentul în care ai putea să-ți pierzi viața sau să pățești ceva dureros. Ascultă semnele!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!