9 moduri prin care Sufletul încearcă să-ți comunice ceva

9 moduri prin care Sufletul încearcă să-ți comunice ceva

Publicat de Larisa Moldovan pe 28 October 2021 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăPersonalitatePsihologieSpiritualitate

Când Sufletul încearcă să „comunice” cu tine, eviți să ai încredere la început. Însă, treptat începi să înțelegi din ce în ce mai mult ce vrea acesta să-ți spună, la ce să fii atent. Singura modalitate de a realiza această comunicare este să o lași să se întâmple.

Sufletul ne îndrumă în mod constant ce ar trebui să decidem sau unde ar trebui să fim la un moment dat și o face în diferite moduri, iată câteva dintre ele:

1. Sufletul îți trimite anumite semne prin vise, așa că nu ar trebui să ignori cele mai profunde vise ale tale, din care te trezești marcat, poate că acestea conțin un indiciu sau un răspuns la întrebarea ta. Fii atent la toate semnele din vise și notează-le unde, ca să nu le uiți!

2. Întâlnești adesea aceleași combinații de numere. De exemplu, atunci când ceasul este 11 și 11 minute, sau 1 și un minut, sau numerele de la o mașină sunt la fel, 111, 22, 33, 44, ori trece pe lângă tine ceva care are cifre identice. Uneori, astfel de fenomene de sincronicitate sunt opera Universului sau a Îngerului nostru Păzitor și se repetă ca tu însuți, în adâncul sufletului, să creezi aceste fenomene. Puteți apela la ajutorul cărților de numerologie pentru a descifra semnificația detaliată a mesajului pe care l-ați primit.

3. Simți că știi ce trebuie să faci. Din când în când, subconștientul vă transmite informații importante. Acesta este cel mai eficient mod de a stabili contactul cu Sufletul. Să presupunem că ești confuz și nu știi ce să faci în continuare, nu știi care este cea mai bună variantă. Sufletul tău, dorind să te ajute, îți va oferi prin subconștient informațiile necesare. Îți vei da seama brusc că știi ce să faci, deși nu poți explica de unde ai obținut aceste cunoștințe. Sigur au fost momente în viața ta când ai avut acest sentiment!

4. Ai viziuni, premoniții și senzații de deja-vu. Viziunile conțin informații importante care pot fi dificil de descifrat. Dacă ați experimentat un deja vu, atunci trebuie să încercați să înțelegeți ce înseamnă acest sentiment și de ce aveți nevoie de el. În viața noastră, nimic nu este întâmplător sau fără un motiv anume, pentru că totul se întâmplă pentru ceva. Sunt momente când mergem printr-un loc și avem senzația că am mai fost acolo, sau vedem o persoană nouă și ni se pare că o știm de mult timp, ori îți amintești lucruri pe care știi sigur ca nu le-ai făcut.

5. Dintr-o dată apare o persoană care spune exact ceea ce trebuie să auzi în acest moment. Sufletul nostru este foarte puternic, și uneori poate aduce oameni în viața noastră care vor comunica ceea ce trebuie să auzim. De multe ori când discutăm cu alte persoane, ne vin răspunsuri la unele întrebări pe care le aveam deja în minte, gânduri și idei la care lucram de mult. Sufletul nostru nu poate vorbi, astfel că ne aduce aproape de alți oameni pentru a ne răspunde la întrebări.

6. Al șaselea simț îți spune ceva. Sufletul tău face tot posibilul pentru a se asigura că primești mesajele necesare. Acest lucru este necesar pentru ca tu să te apropii cât mai mult de cea mai bună versiune a ta. Nu ignora ceea ce îți spune al șaselea simț. Atunci când simți că ceva nu este în regulă într-un loc, pleacă, dacă simți că o persoană nu îți vrea binele, nu sta în calea ei nici la discuție, dacă simți că un anumit mijloc de transport va avea accident, nu te urca în el sau coboară cât mai repede.

7. Ești parcă împins să faci ceva. Dacă ai un astfel de sentiment, ar trebui privit ca un semn de la Sufletul tău. Îți reamintește că acest „ceva” este ceea ce trebuie să faci. Pentru a crește personal și spiritual, trebuie să-ți asumi riscuri uneori. Sufletul tău nu vrea deloc să stai într-un singur loc pentru tot restul vieții tale. Atunci când simți că trebuie să acționezi, ascultă de sentimentele tale, uneori aceasta poate fi menirea ta pe Pământ. Poți fi persoana care poate schimba viața multor oameni, daca ăsta este destinul tău.

8. Ai o idee neașteptată sau îți auzi vocea interioară. Ideile și gândurile care apar de nicăieri pot însemna mai mult decât par. Dacă nu îți poți scoate un gând din cap, ar putea merita să îl pui în practică. Uneori Sufletul încearcă să ne ajute să ne atingem țelul, să descoperim motivul pentru care am venit pe această lume! Nu îți ignora ideile, crezând că nu sunt bune, doar pentru că alții nu au reușit, fiecare are destinul său.

9. Semne sub formă de diverse animale de care te lovești constant. Vezi adesea anumite animale sau imagini cu animale și simți că încearcă să-ți spună ceva. Faceți un efort să înțelegeți exact ce încearcă să vă spună. Sufletul la nivel energetic transmite animalelor diverse mesaje pentru noi pe care nu le-am fi primit altfel. Mesajele transmise de animale sunt mult mai frecvente decât crezi, așa că atunci când încerci să descifrezi mesajul, privește adânc în tine.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!