Image

9 lucruri care aduc sărăcia în casa ta

Publicat de Patricia Esca pe 18 November 2020 in Spiritualitate

Să recunoaștem: nimănui nu-i place sărăcia. Orice persoană ar prefera să fie bogată.

De ce se întâmplă asta? Poate că motivul pentru toate greutățile financiare sunt obiectele cu energie negativă, care atrag sărăcia în casa ta.

Verificați dacă aveți aceste lucruri acasă:

1. Gunoaiele menajere.

Aceasta include ustensile sparte, haine vechi, ziare vechi, electronice care nu funcționează și multe altele. Toate acestea, ca un aspirator, atrag energie pozitivă din orice casă.

Dezordinea blochează canalul banilor. Nu numai că are un efect negativ asupra bunăstării, dar previne și nașterea de noi idei și planuri.

2. Echipamente de curățare.

Curățând mobilierul cu cârpe noi, strălucitoare, folosind un mop funcțional pentru a curăța podeaua, o persoană își arată respectul pentru casa sa.

Nu ar trebui să folosiți o mătură veche, foarte uzată, pentru că aceasta este cea care elimină tot ceea ce este negativ din casă.

3. Lucruri fără viață.

Animale împăiate, coarne pe pereți, piei de animale, flori uscate – toate acestea sunt purtătoare de energii negative. Energia moartă a acestor lucruri intră în conflict cu energia vie a casei, creând o aură întunecată, care devine cauza lipsei de bani și a problemelor de sănătate.

Citeste si  Sentimentele de vinovăție: cum ne afectează energia și cum să scăpăm de ele

4. Obiecte sparte.

Folosirea vaselor sparte sau a unei oglinzi crăpate poate aduce boli și nevoi în casa ta.

Oglinzile sparte sunt foarte periculoase. Distorsionează energia pozitivă și deviază norocul. Negativitatea se scurge prin crăpăturile obiectelor sparte în casă, în timp ce prosperitatea și finanțele se îndepărtează.

5. Portofele vechi.

Portofelul este principala legătură între proprietarul său și fluxul de energie monetară. Acesta este un fel de mini-bancă pentru stocarea banilor. Ca orice lucru, se deteriorează în timp.

Mulți oameni continuă să folosească portofelul vechi și să păstrez în el chitanțe, note, cărți de vizită. Acest lucru nu ar trebui făcut, deoarece funcția principală a portofelului este încălcată – păstrarea banilor, ceea ce poate afecta negativ și situația financiară.


Distribuie pe Whatsapp Distribuie pe Facebook Distribuie pe Telefon