9 lucruri despre Karma pe care probabil nu le știai

9 lucruri despre Karma pe care probabil nu le știai

Publicat de Larisa Moldovan pe 25 January 2021 in SpiritualitateViata

Tradus din sanscrită, cuvântul „karma” înseamnă „acțiune”. Prin urmare, indiferent de ceea ce facem acum sau de ceea ce am refuzat să facem în trecut, totul se întoarce asupra noastră. Chiar și cu o singură respirație, trimitem deja o mică bucată din energia noastră în Univers. Toate acțiunile umane aparent simple sunt acumulate, apoi întruchipate în evenimente și fenomene reale.

Karma nu se referă la pedepsirea faptelor rele. Ea este o parte a sufletului unei persoane și toate acțiunile sale sunt supuse influenței sale. Karma este concepută pentru a ne învăța să luăm decizii în viață. Nu contează cât de semnificativă sau subtilă este acțiunea ta, să nu credeți că eforturile mici nu se recompensează.

Fiecare acțiune se adaugă la numărul total de acte pe care le-ați făcut și duce la schimbări mari în viitor. Orice acțiune nesemnificativă este trimisă Universului, contribuind la apariția anumitor evenimente în viitor. Nu știi niciodată ce impact vor avea acțiunile tale asupra altei persoane și la ce consecințe poate duce.

Karma bună are un efect pozitiv asupra creierului, cel puțin asta spun oamenii de știință. Faptele bune sporesc capacitatea unei persoane de a se vindeca. Vă puteți curăța karma prin cuvinte pozitive și fapte bune. Oricât de negativă ar fi karma în acest moment, ea poate fi schimbată. Viitorul nostru este în mâinile noastre.

Nu vă gândiți să vă răzbunați pe o persoană, deoarece nu veți face decât să înrăutățiți lucrurile. În cele din urmă, viața însăși îi va pedepsi pe oamenii care v-au rănit. Ce oferi este ceea ce primești. Prin urmare, misiunea noastră este să mergem mai departe, iar karma, după cum se spune, se va ocupa de toate.

Iată 7 fapte interesante despre karma:

1. Când pasărea este vie, ea mănâncă insecte. Când pasărea este moartă, insectele o mănâncă pe ea. Timpurile și circumstanțele se pot schimba pentru fiecare dintre noi în orice moment. Prin urmare, nu vă comportați niciodată urât cu cineva și nu faceți rău nimănui. Puteți fi foarte puternic astăzi, dar țineți minte, timpul este mult mai puternic. Un copac poate produce un milion de chibrituri. Dar poate veni un moment în care un chibrit poate arde un milion de copaci. Așadar, fii om bun și fă numai fapte bune.

2. Oricine pretinde că răzbunarea este dulce nu a gustat niciodată lucruri cu adevărat dulci în viață.

3. Karma poate întârzia uneori. Acest lucru se datorează faptului că lucrează pentru foarte multe persoane. Nu iți face griji. Mai devreme sau mai târziu va trece și pe la tine.

4. Dacă vrei să găsești fericirea, nu te mai gândi la răzbunare. Când încetezi să te mai gândești la răul pe care vrei să-l faci altor persoane, atunci vei avea mai mult timp și energie pentru a lucra la propria ta fericire.

5. Cea mai bună răzbunare este să mergi mai departe și să lași karma să își facă treaba.

6. Fă numai fapte bune. Cu siguranță se vor întoarce în cel mai neașteptat moment sau mod. Aceasta este karma.

7. Eliberează-te de durerea trecutului, lasă karma să facă dreptate.

8. Modul în care oamenii te tratează afectează karma lor, dar modul în care reacționezi o afectează pe a ta.

9. Gândește pozitiv, vorbește frumos și fă fapte bune. Totul în această lume se întoarce.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!