8 semne că îngerul păzitor încearcă să vă avertizeze despre un pericol

8 semne că îngerul păzitor încearcă să vă avertizeze despre un pericol

Publicat de Larisa Moldovan pe 20 December 2020 in SpiritualitateViata

Îngerul Păzitor te veghează și te îndrumă pe calea pe care sufletul tău este destinat să meargă. Crezi sau nu, el acționează întotdeauna spre binele tău. Îngerii Păzitori sunt mult mai buni decât credem, ei au grijă de noi și ne protejează ori de câte ori este nevoie.

Iată 8 semne că un înger păzitor încearcă să te avertizeze asupra unui pericol:

1. Miros neobișnuit

Când urmează să se întâmple ceva rău, dar tu nu observi, îngerul păzitor va încerca să te informeze despre asta. De exemplu, în zona în care locuiești este un incendiu, îngerul tău păzitor te va alerta cu mult înainte să te afecteze acest lucru.

2. Obstacole atunci când te grăbești

Uneori faptul că nu îți găsești lucrurile se întâmplă dintr-un motiv. De exemplu, atunci când nu îți găsești cheile de la mașină și trebuie să pleci la serviciu. Din această cauză ai întârziat la serviciu, dar nu știai că, dacă plecai de acasă cu câteva minute mai devreme puteai fi implicat într-un accident rutier.

3. Amintiri care încep să te bântuie

Uneori, fără să ne dăm seama, facem unele lucruri pe care le-am făcut și în trecut, dar nu ne gândim la consecințe. Dacă se întâmplă acest lucru, îngerul nostru păzitor ne poate trimite anumite amintiri pe care le-am uitat pentru a ne avertiza că urmează să se întâmple ceva rău.

4. Îndoieli

Uneori un înger păzitor îți trimite intenționat gânduri negative sau te face să ne îndoiești de ceva. El face asta pentru a ne îndemna să ne gândim mai bine la decizia pe care suntem pe care să o facem. Este foarte posibil să încerce să ne protejeze de experiențe neplăcute.

5. Vise

În timpul somnului, îngerul păzitor poate comunica cu noi mult mai bine. El ne poate avertiza sau ne poate arăta anumite lucruri. Nu ignora niciodată ceea ce ai văzut în vis, este mai real decât pare.

6. Emoții puternice

Trimițându-ne emoții puternice, îngerul păzitor poate încerca să ne avertizeze cu privire la ce se va întâmpla în viața noastră. De exemplu, dacă ești în preajma cuiva care îți vrea răul, s-ar putea să simți asta. Astfel de semne nu trebuie ignorate.

7. Sentiment de deja-vu

Sentimentul de deja-vu te face să simți că ai fost într-o situație sau un loc similar înainte. Acesta este modul în care îngerul păzitor încearcă să vă atragă atenția asupra anumitor lucruri.

8. Întâlnirea cu anumiți oameni 

Uneori, pentru a ne trimite semne, îngerul păzitor recurge la ajutorul oamenilor. Te poți întâlni cu cineva care te va ține de vorbă. Pe moment te vei enerva că te-a oprit din drum, dar abia mai târziu îți dai seama că întâlnirea cu acea persoană a avut un scop. De exemplu, îți poate oferi anumite informații care te vor face să îți schimbi perspectiva despre o situație.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!