8 secrete ale Capricornului!

8 secrete ale Capricornului!

Publicat de Larisa Moldovan pe 9 February 2021 in AstrologieCuriozitățiPersonalitate

Credincioși, demni de încredere și binevoitori. Acestea sunt cuvintele pe care astrologii le folosesc de obicei atunci când descriu Capricornii. Calitățile cele mai dominante ale reprezentanților acestui semn zodiacal sunt responsabilitatea, ambiția și puterea psihică.

Capricornul nu se teme de singurătate, este gata să îndure toate greutățile de zi cu zi și să depășească toate obstacolele pe care viața i le scoate în cale. Preferă să nu-și dezvăluie sentimentele profunde în fața nimănui, are dificultăți în a se apropia de oameni și nu-i place să-și piardă prietenii.

Iată 8 trăsături ale Capricornului despre care sigur nu știați:

1. Poate înțelege o persoană doar uitându-se în ochii ei

Da, este 100% adevărat. Capricornii pot să citească în ochii oamenilor, ceea ce uneori pare nerealist. Ei au capacitatea de a analiza oamenii doar privindu-i în ochi.

2. Îi este dificil să aibă încredere în oameni

Capricornii nu se bazează niciodată pe vorbele oamenilor până nu le verifică chiar ei autenticitatea. Nu sunt interesați de glume sau discuții pe ocolite, singurul lucru pe care îl doresc Capricornii este adevărul. Ei sunt sceptici din naștere.

3. Capricornul este adeptul rutinei

Le este greu să încerce lucruri noi, ei sunt obișnuiți cu rutina și cu obiceiurile lor. Capricornii sunt adesea conservatori și previzibili.

4. Nu tolerează trădarea

Capricornii au o memorie ascuțită, nu uită și nu iartă trădarea. Sentimentele lor sunt foarte puternice, dar le păstrează pentru ei înșiși. Pot fi cruzi și agresivi dacă sunt răniți sau trădați.

5. Capricornul este inteligent și extrem de calculat

Capricornii nu fac niciodată un pas fără să se gândească de o mie de ori înainte și să ia în calcul toate riscurile. Ei vor câștiga mereu fiecare competiție datorită inteligenței lor.

6. Este sarcastic și amuzant

Majoritatea Capricornilor citesc mult și își folosesc vocabularul complex făcând glume sarcastice despre alte persoane. Cu toate acestea, Capricornilor nu le place atunci când se fac glume despre ei.

7. Capricornul este un partener loial

Capricornii sunt mari bărbați de familie, chiar dacă uneori încep să se plictisească. Capricornii rareori decid să înșele, deoarece văd consecințele îndepărtate ale unei trădări și evaluează în mod clar posibilele daune, așadar nu vor să riște.

8. Este un prieten minunat

Deși Capricornii par a fi cei mai „plictisitori oameni de pe planetă”, de fapt ei sunt foarte amuzanți, dar trebuie să fie într-o companie adecvată. Ei nu tind să își fac prieteni noi, dar vor fi mereu alături de prietenii actuali, indiferent de situație.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!