8 lucruri pe care le fac oamenii toxici de la prima întâlnire

8 lucruri pe care le fac oamenii toxici de la prima întâlnire

Publicat de Larisa Moldovan pe 5 December 2020 in Dezvoltare PersonalaPersonalitatePsihologieSpiritualitateViata

Uneori viața ne scoate în cale oameni neplăcuți, care nu fac altceva decât să ne transmită energiile lor negative și să ne strice buna dispoziție. Așadar, ca să îi putem evita, trebuie mai întâi să știm să îi identificăm.

Iată cum îți dai seama că ai întâlnit oameni otrăvitori:

1. Ceartă alți oameni de la lucruri mărunte

Oamenii răi îi ceartă pe ceilalți chiar și de la mici greșeli. Dacă cineva a greșit, poate să fie chiar și străin, o să îl ia imediat la rost.

2. Le place să se plângă

Ei sunt mereu negativi și le place să se plângă de la orice: de la mâncare la aspecte din viața personală. Nu îi lăsa să îți dea energia lor negativă, mai bine rupe legătura cu ei.

3. Se așteaptă la un tratament special

Oamenii otrăvitori cred că lumea se învârte în jurul lor, nu le este rușine să-ți ceară diferite lucruri și, dacă refuzi, s-ar putea să ajungi ca la punctul 1.

4. Se laudă cu realizările lor

Deși este în regulă să vorbești despre tine în timpul unui interviu de angajare, nu este la fel de comod să întâlnești pe cineva care vorbește numai despre sine și de calitățile sale.

5. Adoră bârfele

Oamenii otrăvitori bârfesc cu tine despre alții, iar după aceea bârfesc cu alții despre tine. Ei țin minte toate bârfele și le folosesc pentru scopurile lor ascunse.

6. Nu le pasă de grijile și de problemele tale

Dacă vrei să le povestești despre o problemă sau o situație neplăcută, ei schimbă repede subiectul pentru că nu le pasă de problemele tale, în ochii lor doar ei sunt importanți.

7. Îi fac pe toți cei din jur să se simtă rău

Dacă te afli în prezența cuiva care te jignește sau umilește în mod direct sau indirect, rupe legătura cu acea persoană. Nu ai nevoie de astfel de oameni în viața ta.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!