8 fraze zilnice pe care le folosești și alungă norocul și banii

8 fraze zilnice pe care le folosești și alungă norocul și banii

Publicat de Larisa Moldovan pe 18 December 2020 in SfaturiSpiritualitate

Gândurile și obiceiurile noastre determină tipul de viață pe care îl ducem: bogat sau sărman. În același timp, mulți dintre noi nu cred că nivelul bunăstării noastre materiale depinde și de cuvintele pe care le rostim.

Universul nu știe ce este mai bine pentru noi, el doar ascultă ceea ce spunem și ne împlinește dorințele. De aceea, cu cât vei rosti mai multe cuvinte despre sărăcie, cu atât mai mult te vor ocoli banii. Pentru a te putea îmbogăți, trebuie să fii mereu pozitiv și să spui cuvinte despre bogăție.

Numai cel care a încetat să se plângă de soartă se poate îmbogăți. Dacă treci printr-o situație financiară mai dificilă sau nu ai reușit încă să obții succesul financiar pe care îl așteptai, atunci încearcă să integrezi mai multe cuvinte despre bogăție în vorbirea de zi cu zi. Ceea ce spunem poate „dezvălui gândurile și credințele noastre ascunse despre bani”.

Dacă vrei să ai succes, atunci trebuie să te abții din a mai spune următoarele 8 fraze și să le înlocuiești cu altele mai pozitive:

1. „Vreau”, nu constituie o nevoie, poate fi înlocuită cu ,,Eu am”.

2. „Nu este vina mea” este un mod de a spune „Nu mă stăpânesc pe mine”, poate fi înlocuită cu ,,Îmi pare rău”.

3. „Am nevoie” este un mod de a spune „îmi lipsește”, poate fi înlocuită cu ,,Sunt recunoscător pentru ce am”.

4. „Nu pot”, totul este clar, înseamnă că nu vrei cu adevărat să încerci, poate fi înlocuită cu „Pot s-o fac”.

5. „Încerc”, fraza indică faptul că nu ești sigur pe tine, poate fi înlocuită cu „O voi face”.

6. „Sper”, fraza implică faptul că se poate întâmpla sau nu și arată că îți lipsește credința, poate fi înlocuită cu „Se va întâmpla”

7. „Trebuie să fac asta”, fraza implică faptul că este posibil să nu vrei să faci un anumit lucru, poate fi înlocuită cu „Vreau să fac asta”.

8. „Nu știu”, norocul dispare când spui aceste cuvinte, poate fi înlocuită cu „Sunt sigur”.

Învață să fii atent la cuvintele pe care le spui. Încearcă să te gândești bine înainte de a spune ceva, pentru a spune totul în avantajul tău.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!