7 semne verificate că norocul va bate curând la ușa ta!

7 semne verificate că norocul va bate curând la ușa ta!

Publicat de Larisa Moldovan pe 17 November 2023 in CuriozitățiLifeStyleSuperstitii

Mereu m-am considerat o persoană norocoasă, uneori ajutorul venea cu adevărat din locuri neașteptate. Îmi place să mă consider o persoană rațională, totuși, mă bazez pe noroc. În adâncul sufletului știu că a bate în lemn și a scuipa peste umărul stâng nu sunt lucruri serioase, dar totuși continui să urmez aceste rituale simple.

Iar adevărul este că asta nu poate face decât bine! Norocul nu te poate ocoli, deoarece semnalezi prezența ta în toate felurile posibile. În cele din urmă, cu siguranță vei câștiga marea sumă de bani.

În fața ta sunt 8 semne verificate că norocul va bate curând la ușa ta.

Lilieci în pod

De obicei, atunci când oamenii spun că au lilieci în podul casei lor, nu văd asta ca pe ceva plăcut și își doresc să scape cât mai repede de acești oaspeți nedoriti. Ei nu știu că aceste animale aduc noroc. De fapt, dacă liliecii au ales să locuiască în interiorul locuinței tale – este un semn bun. Ei au ales acest loc din cauza energiei bune și pozitive. Asta înseamnă că nici fericirea, nici sănătatea nu vor ocoli casa ta.

Când te mănâncă urechea

Se crede că dacă urechea te arde sau te mănâncă, atunci cineva vorbește în acel moment lucruri neplăcute despre tine. Însă pe ce parte simți mâncărimea? Dacă urechea stângă te mănâncă, atunci va veni la tine un mare noroc. Sau dacă vorbesc alte persoane despre tine, o fac într-un mod bun. Acest lucru înseamnă că în viitorul apropiat te așteaptă relații romantice fericite sau începutul unei prietenii strânse.

Un animal necunoscut se atașează de tine

Toate animalele sunt sensibile și simt subtil caracterul unei persoane. Dacă ai observat că o pisică fără stăpân te urmărește și vrea mâncare, nu o alunga, ci hrănește-o cu ceva. În caz contrar, riști să sperii norocul. De asemenea, este cunoscut faptul că atunci când te muți într-un loc nou, prima dată este bine să aduci o pisică.

Magia cifrei 8

În multe culturi din jurul lumii, cifra opt este considerată un simbol al norocului. Chinezii cred în mod deosebit în acest lucru, și au motive serioase pentru asta. Hieroglifa care înseamnă “bogăție” arată la fel ca această cifră. Din perspectiva numerologiei și a ezoterismului, opt este adesea identificat cu simbolul infinitului rotit 90 de grade. Nu ți-ai ales încă numărul preferat? Vă sugerăm să acordați atenție numărului 8 atunci când alegeți numere de telefon, numere de înmatriculare sau chiar adrese. Norocul cu siguranță vă va găsi în funcție de această cifră.

Haine purtate pe dos

Atunci când în grabă dimineața îți iei puloverul pe dos, acest lucru poate să te pună într-o situație jenantă față de colegii de muncă. E bine dacă observi greșeala înaintea celorlalți. Hainele purtate pe dos sunt un semn bun. Acest lucru poate însemna că ești deschis la semnalele venite din Univers. Să precizăm de la început că semnul funcționează dacă greșeala a apărut accidental, nu intenționat.

Furnicătur  în mâna stângă

Uneori furnicăturile în membre pot semnala afecțiuni grave. Dar acum nu vorbim despre afecțiuni neurologice. Vorbim despre furnicături și amorțeli ale mâinii stângi care apar din senin. Se crede că astfel mâna simte fluxul de bani care va veni în viitorul apropiat.

Excrementele de pasăre

Nu există nimic mai neplăcut decât atunci când o pasăre care zboară vă pătează cu excremente. Da, va trebui să vă curățați hainele sau, mai rău, părul. Cu toate acestea, acest dezastru este un preț bun pentru a atrage norocul de partea voastră. Acest lucru se aplică și mașinii voastre, bicicletei și chiar casei voastre. Orice lucru marcat de o pasăre “arată” norocul către locația voastră.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!