7 semne că te-ai născut cu un dar spiritual de la Dumnezeu

7 semne că te-ai născut cu un dar spiritual de la Dumnezeu

Publicat de Larisa Moldovan pe 4 January 2021 in Spiritualitate

Fiecare dintre noi are cel puțin un dar spiritual. Iată doar câteva semne care indică acest lucru:

1. Îți este greu să adormi în timpul lunii pline și a lunii noi

Și nu puteți explica acest lucru. Majoritatea oamenilor cu adevărat înzestrați spiritual au probleme cu somnul. De obicei, aceste probleme apar în sincronizare cu ciclul lunar. Și nu este doar asta.

În timpul lunii noi, noi forțe și potențiale apar în lumea din jurul nostru și în noi înșine. Solul fertil al planului astral al existenței preia semințele noilor idei. Și în același timp, puterea morții vine pe lume, luând cu sine tot ce nu este suficient de puternic și viabil.

În timpul lunii pline, puterile de manifestare sunt atât de puternice încât magia naturală se află în punctul cel mai înalt al ciclului său. O simți în aer însuși și nu numai tu – chiar și copacii și animalele o simt.

Ciclul lunar are un efect puternic asupra oamenilor supradotați spiritual, deoarece puterile lor sunt cel mai adesea acordate lor de către lună. Consultați un astrolog bun și aflați unde se afla luna în momentul nașterii voastre.

2. Te trezești în mod regulat între 3 și 4 dimineața – la așa-numita „ora magică”

Aceasta este o altă problemă de somn care este considerată un semn de dar spiritual. Ai auzit vreodată de „ora magică”? Se crede că aceasta este cea mai interesantă oră a zilei, la care orice magie este amplificată de multe ori și lucruri ciudate încep să se întâmple.

Oamenii cu un dar spiritual simt această putere și se trezesc involuntar din somn. Cu toate acestea, dacă acest lucru se întâmplă tot timpul, atunci trebuie să vă controlați puterile, lăsându-le să revină pe drumul cel bun. Dacă faceți acest lucru, veți afla în curând mai multe despre motivele pentru care vă treziți în acest moment.

3. Păsările și animalele sunt atrase de tine

Păsările și animalele percep lumea altfel decât oamenii. Ei ne văd aura și matricea energetică. Se evidențiază matricea energetică a oamenilor cu un dar spiritual. Animalele și păsările o simt. Energia ta, spre deosebire de energia tuturor celorlalți, îi atrage. În prezența ta se simt confortabil și protejat.

4. Când ai emoții puternice, încep să se întâmple lucruri ciudate.

Ați observat vreodată că, atunci când vă aflați sub o presiune emoțională puternică (experimentați o tristețe intensă, bucurie sau furie), se întâmplă ceva în jur care nu poate fi explicat logic? De exemplu:

  • Lucrurile se sparg sau se cad singure.
  • Animalele se comportă ciudat. Pisicile te urmăresc cu ochii, câinii latră fără motiv, apar păsări în drum.
  • Străinii vin în visele tale dându-ți sfaturi neobișnuite.
  • Deodată începe să sufle un vânt puternic sau norii se adună pe cer.
  • Când rămâi mult timp în această stare, plantele încep să înflorească sau să se ofilească.
  • Becurile se sting sau se ard când treci pe lângă ele

5. Străinii îți cer în mod constant ajutorul

Când suntem în pericol sau ne-am rătăcit, suntem deseori capabili să folosim forțe pe care nici nu știam că le avem. S-a întâmplat vreodată ca străinii să-ți ceară ajutor? Chiar dacă în jur sunt o mulțime de oameni? Dacă răspunsul este da, atunci probabil că acești oameni au fost atrași intuitiv de o persoană „puternică” care i-ar putea ajuta.

6. Simțiți că vremea se schimbă din timp

Cu mult înainte ca adevărata primăvară să vină pe ținuturile voastre, îi simțiți apropierea sub forma unei călduri plăcute în interior și a trezirii speranței. Și mai știi și când va ploua sau va ninge, chiar dacă prognoza nu anunță asta.

Dacă ești capabil să prezici vremea schimbătoare din nou și din nou, atunci cel mai probabil aparții unei categorii oameni cu un dar spiritual. Acest dar ți-a fost dat chiar de Mama Natură.

7. De multe ori te simți „în afara acestei lumi”

Când sunt înconjurați de un număr mare de oameni, mulți oameni înzestrați în plan spiritual încep să se comporte ciudat.

Iată doar câteva exemple:

Este posibil să începeți să leșinați sau să simțiți greață.

Este posibil să simțiți o pierdere de putere și energie și, prin urmare, preferați locuri mai liniștite care vă permit să vă calmați și să vă ordonați gândurile.

Este posibil să aveți dureri de cap doar pentru că vă aflați într-un loc aglomerat (desigur, ar trebui să vizitați mai întâi un medic și să vă asigurați că aceste simptome nu sunt cauzate de un motiv mai prozaic).

Simțiți o presiune ciudată în chakra celui de-al treilea ochi sau în chakra plexului solar. Acest lucru se întâmplă fie pentru că „al treilea ochi” simte magia din jurul tău, fie chakra plexului solar te protejează de energia dăunătoare a altor persoane.

Oamenii care sunt cu adevărat înzestrați spiritual se simt adesea ca și cum ar fi „în afara acestei lumi” și aparțin unui plan superior al existenței. Acest lucru indică faptul că s-au angajat pe calea trezirii spirituale, iar sufletul îi îndepărtează de viața meschină și goală a unei persoane obișnuite.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!