7 semne că o persoană este un vampir energetic

7 semne că o persoană este un vampir energetic

Publicat de Larisa Moldovan pe 10 November 2021 in PersonalitateSpiritualitate

Cum recunoști un vampir energetic? Te lasă epuizată după fiecare conversație. Vor să îți atragă atenția mereu și conversația este întotdeauna despre ei. Vampirii energetici pot fi persoane fermecătoare, carismatice și puternice. De asemenea, pot înșela. S-ar putea să mintă. Și probabil că este vina altcuiva când ceva nu merge bine.

Acestea sunt câteva (dar cu siguranță nu toate) trăsăturile pe care le puteți întâlni la cineva care este un „vampir energetic”. Un vampir energetic este cineva care îți stoarce energia și buna dispoziție.

Iată câteva semne la care ar trebui să fii atent: 

1.Te simți epuizat din punct de vedere emoțional după fiecare conversație cu ei.

Această persoană este întotdeauna implicată într-un fel de dramă. Întotdeauna au o problemă cu un prieten, un partener, o rudă sau un coleg de muncă. Și de cele mai multe ori, aceste probleme sunt repetitive. Ei continuă să facă aceeași greșeală din nou și din nou. Nu vă iau în considerare niciodată sfatul. Ei nu își asumă niciodată responsabilitatea pentru acțiunile lor.

2. Le pasă doar de ceea ce îi deranjează.

Acești oameni își vor petrece ore întregi expunându-și problemele, dar nu vor dori să stea și să le asculte pe ale tale. Când ceva te deranjează, ei vor încerca să minimizeze acel lucru. S-ar putea chiar să încerce să te supere și să se plângă de faptul că problemele lor sunt mult mai grave. Ei vor găsi întotdeauna o modalitate de a conduce conversația înapoi la ei înșiși.

3. Profită de tine

Chiar dacă sunt rareori acolo când ai nevoie de ei, te vor manipula să răspunzi ori de câte ori te sună. Ei te vor face să te simți obligată să le faci favoruri și să-i ierți atunci când fac o greșeală. Nu fac compromisuri niciodată.

4. Ei critică fiecare lucru mic sau mare pe care îl faci.

Vampirii energetici nu își pot păstra părerile pentru ei înșiși. Când nu le place felul în care ești îmbrăcată sau noua ta tunsoare sau muzica pe care o asculți în mașină, aceștia îți spun în față fără jenă. S-ar putea să ofere sugestii „prietenoase” cu privire la modul în care vă puteți îmbunătăți gustul, dar acesta pare a fi condescendent și nepoliticos. Partea cea mai rea este că ei cred că fac ceea ce trebuie, ca și cum ar fi de ajutor.

5. Nu te vor lăsa să pleci.

Dacă aveți nevoie de spațiu să stați singură și fără ei, vă va fi greu să-l obțineți. Îți ocupă cât mai mult timp posibil. Dacă le ignori mesajele sau refuzi planurile cu ei, vor avea nevoie de motive specifice. Nu vor lăsa suficient de bine singură. Ei vor continua să te deranjeze până când te vor enerva și te vor convinge să te ocupi din nou de ei.

6. Sunt egoiști.

Le pasă doar de ei înșiși. Sentimentele tale nu sunt importante și, dacă te rănesc, nu se vor deranja să-și ceară scuze. Ei vor apărea târziu la evenimente, deoarece nu le pasă că vă pierdeți timpul așteptându-i. Și te vor ignora ori de câte ori le este convenabil. Ei te vor în preajmă doar când le poți oferi ceva, fie că este o plimbare la aeroport, niște bani sau o ureche care să-i asculte vorbind.

7. Ți-e teamă să răspunzi la mesajele lor.

Cel mai mare semn că această persoană epuizează emoțional este că nu vrei să ai de-a face cu ea. Vorbești cu ei pentru că simți că ești obligat sau poate pentru că a devenit un obicei prost. Oricum, nu vrei să vorbești cu ei. Când primești mesaje de la aceștia, ai un sentiment de rău în stomac. Sincer, ești mai fericită când ei nu sunt prin preajmă.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!