7 semne că o persoană care a plecat din această lume încearcă să te contacteze

7 semne că o persoană care a plecat din această lume încearcă să te contacteze

Publicat de Larisa Moldovan pe 8 February 2021 in RelatiiSpiritualitate

Mulți oameni cred în viața de după moarte. Mulți cred, de asemenea, că o persoană decedată ne poate contacta după moartea sa. Te-ai trezit dintr-un vis în care o persoană dragă decedată părea să încerce să te contacteze? Este posibil ca cineva care a murit să poată comunica cu tine prin visele tale?

Când dormi, ai acces la părțile subconștiente și inconștiente ale creierului tău. Când o persoană dragă pleacă în lumea cealaltă, treci printr-un proces de durere care se resimte și fizic, simți cum se rupe o bucată din tine. Doliul pentru aceasta poate dura săptămâni, luni sau ani. De multe ori boala cauzată de pierderea cuiva drag nu este complet vindecată și rămâne doar durerea.

Visele care implică comunicarea cu o persoană decedată sunt văzute ca o parte sănătoasă a procesului de durere. Nu numai că ne amintim de această persoană, dar pentru o scurtă perioadă de timp simțim mai puțină durere și lipsă pentru pierderea sa. De parcă prezența ei într-un vis ne ajută să simțim că nu a plecat nicăieri, ci este aici, în apropiere.

Dacă în visele tale te gândești constant la o persoană dragă care a murit, sunt 7 semne că încearcă să te contacteze.

1. Te trezești simțind că s-a întâmplat ceva

Mulți oameni simt că cei dragi îi urmăresc după ce părăsesc această lume. Când ne trezim din somn și simțim că cineva era în cameră, este posibil ca persoana decedată să încerce să vă vorbească.

Deși sentimentul că suntem urmăriți poate fi îngrijorător, în acest caz ar trebui să vă facă să vă simțiți în siguranță. Poate ai avut un vis în care cineva te urmărea. Din nou, acesta ar putea fi o persoană dragă care vrea să te anunțe că te veghează.

2. Amintirile vii din trecut sunt prezente în amintirile tale

Uneori, când ești treaz, îți aduci aminte de ea, dar amintirile din visele tale sunt un semn că această persoană încearcă să te contacteze. Acest lucru este important mai ales dacă vă ajută să vă amintiți lucruri pe care de obicei le considerați uitate. În memoria ta poate veni un mesaj căruia dorește să îi acorzi o atenție specială.

3. Cel drag îți apare într-un mod complet diferit.

Dacă persoana decedată apare în visele tale, dar o face într-un mod neobișnuit, acesta poate fi un semn că îți trimite un avertisment. Fii atent la indiciile pe care încearcă să ți le dea. Acestea vă pot ajuta să evitați o situație dificilă sau vă avertizează despre viitoarele schimbări din viață.

4. Te trezești simțind o bunăstare liniștitoare

Ce sentiment minunat să te trezești simțindu-te calm și bine odihnit. Nu se întâmplă foarte des, dar dacă persoana decedată este îngrijorată de sănătatea și bunăstarea ta, este posibil să fi încercat să te ajute trimițându-ți un somn odihnitor.

O analiza a 20 de mesaje pre și post-deces raportate de oameni a arătat că întâlnirea cu o persoană decedată i-a ajutat pe oameni să facă față durerii lor. Una dintre modalitățile prin care aceste întâlniri i-au ajutat pe oameni să facă față durerii a fost făcându-i pe oameni să simtă că credințele lor spirituale au fost menținute prin contactul cu persoana decedată.

Acest sentiment de spiritualitate vă ajută să faceți față pierderilor, precum și să vă continuați viața. Cunoașterea faptului că există viață după moarte și persoana dragă care a plecat pe lumea cealaltă te așteaptă, te liniștește foarte mult.

5. Visele tale par atât de reale

Visele în care vine o persoană la tine pot fi foarte vii, încât te fac să crezi că decedatul este cu adevărat prezent. Aceste vise sunt atât de realiste încât poți simți și auzi persoana decedată. Astfel de vise sentimentale sunt probabil exemple ale modului în care persoana decedată este în contact cu tine.

Aceste vise pot fi emoționale intense pentru că îi simți prezența atât de puternic. Acest lucru îți trezește adesea durerea. Nu voia să te rănească, voia doar să fie acolo. Aceste vise sunt cu siguranță un semn că persoana a încercat să vă contacteze.

6. Persoana decedată pare tânără și sănătoasă

Persoana decedată este adesea mai tânără ca niciodată. Ea îți apare așa în vis cum ar vrea să-ți amintești de ea. Vrea să știi că nu suferă și, prin urmare, ți se pare sănătoasă și fericită.

7. Persoana decedată îți spune că totul este în regulă și ea va fi mereu acolo.

Uneori, în visele tale, o persoană decedată poate vorbi cu tine. Îi poți auzi vocea sau doar să înțelegi ce spune. Cel mai adesea, știe că ești îngrijorat de locul în care se află acum, motiv pentru care apare în fața ta în vis pentru a-ți spune că este bine.

Ne puteți povesti despre experiențele avute cu astfel de vise?Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!