7 Semne că Îngerii păzitori doresc să vă contacteze

7 Semne că Îngerii păzitori doresc să vă contacteze

Publicat de Larisa Moldovan pe 12 September 2021 in Spiritualitate

Cei mai înalți îndrumători spirituali sunt îngerii păzitori, precum și alte energii care pot depăși cu ușurință spațiul și timpul pentru a vă oferi un semn important la momentul potrivit.

Ghidurile spirituale încearcă să ne contacteze pe fiecare dintre noi în diferite perioade ale vieții noastre, dar uneori nu le auzim sau nu le înțelegem mesajul. Există cel puțin cinci motive pentru acest lucru. Dacă faci totul bine, poți simți intervenția unei energii superioare în viața ta mult mai des.

Totul se întâmplă la momentul potrivit, la locul potrivit

Ai fost concediat de la serviciu, dar a doua zi un vechi prieten te-a contactat și ți-a oferit un nou loc de muncă, care este mai bun decât cel vechi. Sau te-ai despărțit de persoană, care te-a trădat, dar după puțin timp ai întâlnit pe cineva plăcut, bun și atent. Dacă Universul face ca toate evenimentele să fie sincronizate și să se completeze reciproc, acest lucru indică în mod direct că ghidurile voastre spirituale sunt motivul.

Întâlnești des numărul angelic

Numărul îngerului – Unul. Dacă observați deseori 11:11 pe ceas, acest lucru poate indica faptul că îngerul păzitor încearcă să vă spună ceva. Poate fi dificil să afli ce anume, dar dacă ai încredere în intuiția ta, vei reuși.

Sentimentul de a mai fi încă cineva în apropierea ta

Simți prezența unei ființe generoase, fără trup, lângă tine. Orice persoană este capabilă să simtă vibrațiile subtile de energie ale unor astfel de entități, doar că mulți dintre noi suntem prea fixați pe lumea materială, așa că nu o putem observa.

Eviți un pericol pe care îl simți dinainte

De exemplu, eviți miraculos un accident, cazi de la înălțime, dar nu rupi nimic. Minunile nu sunt întâmplătoare. Ghidurile spirituale și îngerul păzitor vă ajută. Nu uitați să le mulțumiți pentru acest lucru.

Vise care prevăd viitorul

În timpul viselor, sufletul nostru se află la granița lumilor astrale și materiale. Este mult mai ușor pentru entitățile spirituale să ne contacteze și să ne avertizeze în acest moment. De aceea, încearcă să îți notezi toate visele, inclusiv cele mai mici detalii. Este posibil ca unele dintre vise să fie profetice.

Intuiția ta a devenit foarte puternică.

Puteți prezice viitorul, determina caracterul oamenilor fără a comunica cu ei. Dacă luați decizii bazate pe al șaselea simț și consecințele nu vă dezamăgesc, atunci legătura dvs. cu lumea spiritelor este mult mai puternică decât credeți. Intuiția nu este doar un dar înnăscut, ci și un dar de la puteri superioare.

Cum să invocați ghizii spirituali

Practica chemării puterilor superioare se desfășoară într-o atmosferă calmă, într-o cameră fără lumină, fără alte persoane. În prealabil, camera trebuie tămâiată. Parfumul său atrage îngerii și vă permite să vă conectați cu aceștia.

Intră într-o poziție confortabilă – așezat, întins sau în poziție de lotus. Asigurați-vă că aprindeți o lumânare. Închideți ochii și inspirați profund, apoi expirați încet. Repetați respirații lente și profunde de 10-15 ori pentru a vă calma și a vă conecta la energiile forțelor superioare.

Cu ochii închiși, imaginați-vă că un înger păzitor sau o entitate superioară a apărut lângă voi.

Spune în minte: „Invit puteri superioare la mine. Le pot primi în viața mea”.

Vă puteți imagina că îngerul se află pe un munte, pe care urcați încet, sau mergeți pe un câmp și el se află în capăt, sau vă aflați în pădure și el este la luminiș. Când credeți că mentorul este gata să comunice, puteți începe.

Nu se întâmplă prin cuvinte, ci prin schimbul de energie. Gândește-te doar la ceea ce te deranjează. Soluția ar trebui să vină de la sine.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!