7 semne că ai un dar special: poți citi energia altor persoane

7 semne că ai un dar special: poți citi energia altor persoane

Publicat de Larisa Moldovan pe 24 February 2021 in Spiritualitate

Energia umană este ceva invizibil, dar foarte puternic. Majoritatea oamenilor nu simt aura altcuiva, dar există și cei care o pot face. Chiar și persoanele fără puteri speciale simt uneori impulsurile sentimentelor și emoțiilor altor persoane.

Iată care sunt cele 7 sentimente ale unui dar ascuns

Simțirea vibrațiilor pozitive și negative

Unii oameni sunt foarte sensibili atunci când intră în contact cu ceilalți, așa că pot simți ce persoană este bună și care este rea. Uneori întâlnesc o persoană pe drum, dar nu le place ceva la ea, și apoi se dovedește că acea persoană a făcut ceva rău.

Dacă acest lucru se întâmplă des, atunci înseamnă că sentimentele acestei persoane sunt mult mai dezvoltate decât ale altora. Are darul de a simți lucruri pe care majoritatea nu le pot simți.

Nu-ți place în mulțimile mari de oameni

Dacă o persoană poate citi energia altora, atunci acest lucru se întâmplă în cele mai multe cazuri automat. Când o astfel de persoană se află într-o mulțime mare de oameni, începe să se simtă incomod. Motivul este că aceasta începe să simtă vibrațiile negative ale celor din jur.

De aceea, oamenii cu puteri speciale sunt adesea singuri sau înconjurați de oamenii dragi din viața lor. Pentru a înțelege ce simt, este ca atunci când mai multe melodii diferite sunt redate în același timp. Este epuizant și deranjant.

Intuiție foarte puternică

Cei care au darul și pot citi alți oameni au o intuiție foarte puternică. Oamenii cu puteri speciale, fără niciun motiv, simt când urmează să se întâmple ceva rău sau, dimpotrivă, ceva bun.

Funcționează și pentru acțiunile altor oameni. Dacă intuiția nu înșeală o persoană cu privire la acțiunile sau gândurile altora, acesta este un semn al sensibilității energetice ridicate.

Experții recomandă să nu vă exprimați gândurile despre acea persoană, deoarece alții ar putea crede că această negativitate provine de la cel care a prezis-o.

Capacitatea de a simți minciunile altcuiva

Când cineva înșeală, o persoană cu o sensibilitate subtilă la energie înțelege imediat acest lucru. Motivul este că aura unui mincinos se schimbă constant, mai ales în acele momente în care el sau ea spune o minciună.

Acest dar ajută la depistarea și celor mai pricepuți mincinoși, care cred că metodele lor vor funcționa 100%. Acest lucru se întâmplă automat, deoarece orice mincinos are un disconfort interior.

Intoleranță la negativitate și violență

Oamenilor cu puteri speciale nu le place să vadă că cineva suferă. Se simt incomod când aud sau văd pe cineva înjurând, bătându-se, umilit pe alții. Astfel de oameni doresc dreptate și pace.

Chiar dacă toate cele de mai sus se întâmplă pe ecranul televizorului, aceștia sunt deranjați de ceea ce văd. Din acest motiv, s-ar putea să nu le placă filmele de groază, thrillerele. Mulți nici măcar nu urmăresc știrile.

Dezvoltarea tuturor simțurilor

Dacă oamenii cu puteri speciale trec prin momente de tristețe, atunci sentimentele resimțite sunt foarte puternice și distructive, ducând la depresie și apatie. Alții consideră că acești oameni sunt prea sensibili. De aceea cei care pot să simtă energia altcuiva aud adesea de la rude și prieteni că pun mereu totul la inimă.

Trebuie remarcat faptul că nu este nimic în neregulă să ai simțurile dezvoltate. Nu ar trebui să iei acest lucru ca pe un blestem. Dimpotrivă, este un mare dar al Universului care deschide multe uși și oferă un avantaj

Sentimentele altcuiva sunt sentimentele tale

Dacă o persoană dragă suferă, aceștia simt foarte clar, ca și atunci când li se întâmplă lor. Oricine citește energia altcuiva simte în mod clar durere mentală, tristețe, furie, frică și chiar de la distanță.

Dacă ți se întâmplă acest lucru, atunci cel mai probabil ești și o persoană înzestrată.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!