7 semne că ai o persoană otrăvitoare în viața ta

7 semne că ai o persoană otrăvitoare în viața ta

Publicat de Larisa Moldovan pe 12 November 2020 in GanduriLecții de viațăSpiritualitate

Probabil, mulți dintre noi am avut un moment în care ne-am dat seama că nu ne mai înțelegem atât de bine cu cea mai bună prietenă. La început, nici măcar nu înțelegem care este problema, dar de cele mai multe ori realizăm cum este persoana cu adevărat abia după ce ne-a rănit.

Decât să riscăm să ne mai rănească, mai bine învățăm să recunoaștem oamenii toxici:

Iată câteva semne că are o personalitate toxică:

1. Nu recunoaște că a greșit.

Oamenii toxici tind să creadă că știu totul și că nu pot face greșeli. Încearcă să nu te cerți pe tema asta, dacă pur și simplu nu vrea să recunoască, atunci este mai bine să te îndepărtezi de acea persoană. Ea oricum nu se va schimba.

2. Are un ego mare.

Oamenilor le place să se laude pentru că se cred mai buni decât toți ceilalți. Nu se vor bucura niciodată de succesul altora și nu vor fi mândri de cineva. Mai bine nu îți demonstra capacitățile în fața lor pentru că este puțin probabil să te laude sau să te aprecieze pentru eforturile tale.

3. Îi place să-i întrerupă pe ceilalți.

Astfel de indivizi nu vor să ofere celeilalte persoane posibilitatea de a-și spune părerea. Ei încă mai cred că au dreptate în tot ce spun și nu le place când cineva încearcă să îi contrazică, oricum nu vor ține cont .

4. Este lipsită de respect 

Nu putem evalua obiectiv modul în care ne iubesc oamenii pe care îi iubim. Dar, uneori, cei mai apropiați cum ar fi familia ar putea observa dacă prietenii tăi se comportă urât cu tine. Merită să ascultați dacă vi se spune că cineva este nepoliticos față de voi.

5. Vrea atenție.

O persoană otrăvitoare are nevoie de atenție și încearcă în toate modurile să-i facă pe toți cei din jur să se uite doar la ea. O enervează când petreci timp cu altcineva pentru că vrea să se simtă cea mai importantă. O astfel de persoană vrea să fie centrul universului tău.

6. Nu îți acordă atenție

Cu toate acestea, o persoană toxică nu este pregătită să te asculte atunci când ai ceva pe suflet. Nu îi pasă cum te descurci la serviciu, iar dacă încerci să-i spui ceva personal, ea va schimba subiectul. Dacă ai un astfel de prieten, scoate-l din viața ta. Nu este interesat de tine.

7. Îi place să se dea victimă.

Oamenii otrăvitori sunt mari manipulatori. Sunt gata să facă orice pentru a menține rolul de victimă. Problemele tale nu sunt nimic în comparație cu problemele lor. Ei tind să exagereze sau chiar să mintă pentru a atrage atenția.

Nu uita că fericirea ta este pe primul loc. Nu ai nevoie de astfel de oameni nesinceri și negativi în viața ta. Cu cât sunt mai puțini, cu atât mai bine!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!