7 semne ale prezenței energiei negative în viața ta

7 semne ale prezenței energiei negative în viața ta

Publicat de Larisa Moldovan pe 15 January 2021 in SpiritualitateViata

Fiecare persoană este scufundată în marea emoțiilor ale altora în fiecare zi. Mai mult, nu sunt întotdeauna pozitive. Comunicarea generează adesea nervi, furie și invidie. Fiecare dintre emoții va afecta câmpul energetic al persoanei. Puteți detecta influența negativă a altcuiva observând mai multe semne.

Atacul energetic: ce este?

Fiecare persoană are propriul său câmp energetic care reflectă starea sa fizică și mentală. Orice influență externă afectează mai întâi aura. Ea este cea mai vulnerabilă la manipulare din exterior și de multe ori acționează ca un scut.

Există mai multe tipuri de atacuri care operează la nivel fizic:

Atacul entităților întunecate. Aceste creaturi schimbă complet obiceiurile și comportamentul oamenilor căzuți sub acest atac. Mai mult, toate modificările sunt negative.

Suflare energetică. Acesta este un efect magic, realizat conștient. Cu ajutorul practicilor magice, se efectuează o invazie în câmpul victimei. De obicei, atacul se desfășoară pentru a crea dependență sau a face rău în relații și dragoste.

Atac inconștient. Reprezintă emoțiile și sentimentele negative ale celorlalți, îndreptate către o anumită persoană. Adesea, daunele se produc inconștient, iar certurile devin cauza atacului.

Notă. Chiar și o persoană dragă poate comite un atac inconștient. Dacă cearta nu se rezolvă la timp. Prin urmare, este important să soluționăm disputele în mod pașnic și fără a întârzia mult timp.

7 semne ale atacului energetic negativ

1. Sentimentul unei prezențe exterioare;

Acest sentiment poate fi atât foarte puternic, cât și subtil. În plus, o persoană poate simți privirea cuiva, fiind complet singură.

2. Insomnie sau somn întrerupt;

Privarea de somn sau neliniștea pot indica influența altcuiva. În plus, victima atacului poate avea coșmaruri în care cineva îi urmărește. O altă variantă este să te simți obosit chiar și după un somn lung.

3. Nervozitate fără motiv;

Anxietatea, care se intensifică în timp, este un semn clar al influenței altcuiva. Victima atacului devine prea iritabilă și agitată.

4. Dorința de a părăsi casa;

Dorința obsesivă de a părăsi propriul apartament este un indiciu al unei influențe negative. Poate că impactul a fost exercitat nu numai asupra persoanei, ci și asupra casei sale. De aici și dorința de a scăpa de un mediu nefavorabil.

5. Avansarea bolilor cronice;

Semnal periculos care indică daune grave câmpului energetic.

6. Modificarea obiceiurilor;

O persoană își poate schimba brusc toate obiceiurile și gusturile. Mai mult, vor fi radicali.

7. Zvâcniri musculare involuntare.

Corpurile mentale și fizice sunt indisolubil legate, prin urmare, atunci când câmpul este atacat, pot apărea contracții musculare sau crampe.

Notă. Având o influență mentală negativă, imunitatea suferă în primul rând. Prin urmare, răceala frecventă ar trebui să fie un semn de alertă.

Atacul energetic poate fi deliberat și neintenționat. Un atac mental va fi indicat atât de problemele de sănătate, cât și de diferite stări obsesive. De exemplu, nervozitatea sau sentimentul prezenței altcuiva.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!