Image

7 practici pentru minte care îți vor aduce pace și liniște în viață

Publicat de Patricia Esca pe 29 December 2020 in SfaturiSpiritualitateViata

Viața nu este o glumă ușoară. Experimentăm urcușuri și coborâșuri care ne epuizează emoțional, fizic și spiritual. Dacă nu îți dedici timp recuperării, atunci acest lucru poate duce la epuizare completă.

Corpul nostru are nevoie de odihnă. Fără o stare fizică sănătoasă, suntem pur și simplu incapabili să formăm conexiuni metafizice.

Dacă nu ne ascultăm corpul, atunci într-o zi putem ajunge la epuizare. Primele semne de avertizare sunt un sentiment constant de lipsă de speranță și anxietate. Pentru a-și atinge întregul potențial, corpul și mintea trebuie să fie într-o stare de pace și armonie.

Vă prezentăm 7 practici pe care le puteți încorpora în viața de zi cu zi pentru a aduce pace și liniște în ea.

1. Deveniți conștienți de modul în care suntem cu toții conectați în acest univers. Fiecare plantă, animal și persoană sunt conectate cu tine printr-un fir invizibil. Nu uitați că fiecare acțiune a noastră, chiar și cea mai mică, îi afectează pe toți ceilalți.

Citeste si  Glanda pineală: unul dintre cele mai mari secrete ascunse omenirii

2.Meditația este o modalitate excelentă de relaxare. Tot ce trebuie să faceți este să vă relaxați și să lăsați intuiția să preia controlul. Nu veți primi neapărat vreun mesaj important de la univers sau de la ghidurile spirituale. În majoritatea cazurilor, o amintire fericită din trecut va apărea în fața ochilor și vă va ajuta să vă relaxați.

3. O altă modalitate prin care puteți încerca este tehnicile de respirație . Un anumit sistem de inspirație și expirație poate face minuni pentru sănătatea ta mintală. Există multe tehnici de respirație. Încercați câteva dintre ele pentru a vedea care funcționează cel mai bine pentru dvs.

4. Vizualizarea gândurilor este, de asemenea, o modalitate bună de a obține liniștea sufletească. Când sunteți foarte neliniștiți de ceea ce vă doriți în viitor și acest lucru vă face dificilă concentrarea asupra prezentului, încercați să vă imaginați că ați obținut deja ceea ce doriți. Vă va da speranță și vă va motiva să faceți eforturi pentru a vă transforma visul în realitate.

Citeste si  Cei 13 pasi pe care trebuie sa-i respecti daca vrei sa ajungi la iluminarea spirituala

5. Recunoștința. O altă modalitate excelentă de a atrage ceea ce vrei și de a înțelege sincronicitatea universului este să arăți recunoștință pentru tot ceea ce ai. Când avem recunoștință pentru anumite lucruri din viața noastră, acest lucru ne ajută la formarea unor legături pozitive cu oamenii din jurul nostru și cu universul. Recunoștința este răsplătită de Univers.

6. Reconectarea cu natura vă va ajuta să vă umpleți viața de pace și liniște. Natura oferă unei persoane o pacificare spirituală și mentală. Toată lumea poate alege ceea ce i se potrivește cel mai bine, de la mersul prin parc până la drumeții în munți.

7. Când te ierți pe tine și pe ceilalți, înlături poverile inutile din viață. Zâmbește des. Această practică vă va ajuta să vă mențineți vibrații ridicate în sufletul vostru.

Să vă fie cu folos!


Distribuie pe Whatsapp Distribuie pe Facebook Distribuie pe Telefon