7 motive pentru care este atât de greu să găsești un partener bun

7 motive pentru care este atât de greu să găsești un partener bun

Publicat de Larisa Moldovan pe 6 February 2021 in Lecții de viațăLifeStyleRelatiiViata

Este adevărat: un partener bun este greu de găsit. Știu că ai auzit expresia aceasta de sute de ori. Dar acesta nu este un mit, ci adevărul. Îmi pare rău pentru veștile rele. Chiar și după ce ați renunțat la jumătate din calitățile necesare pentru omul perfect, tot nu îl puteți găsi pe cel potrivit. A cui este vina?

De ce sunt atât de puțini bărbați buni?

Nu, asta nu înseamnă că standardele tale sunt prea înalte și nici așteptările tale nu sunt nerealiste. Societatea este de vină pentru tot.

1. Căsătoria este devalorizată.

Anterior, căsătoria era un eveniment important și de dorit în viața fiecăruia. Dar astăzi oamenii nu o mai apreciază. Oamenii pot trăi în concubinaj, pot avea copii, pot trăi împreună și pot face tot ce fac oamenii căsătoriți, apoi se pot despărți fără prea multe complicații. „Au trăit fericiți pentru totdeauna” nu mai este o prioritate pentru bărbați.

2. Teama de angajament.

Astăzi se consideră deja normal că un bărbat să se teamă de obligațiile asociate cu o relație serioasă și o familie. Acesta este motivul pentru care puteți întâlni un partener bun și totul va fi bine până când va ajunge la idee de căsătorie.

3. Tehnologie.

Oamenii sunt mai distrași și mai concentrați asupra gadgeturilor decât la socializarea cu alte persoane. Fotografiile prietenilor care stau în aceeași cameră, la aceeași masă, dar toată lumea butonează pe telefon, nu mai sunt surprinzătoare. Acest atașament nesănătos de tehnologie a îngreunat relațiile personale.

4. Femeile au devenit mai puternice.

Mai independent și mai de succes. Și mulți bărbați nu pot accepta acest lucru, deoarece nu le mai pune în valoare masculinitatea și abilitățile. Astăzi femeile sunt mai de succes decât bărbații, și de multe ori câștigă mult mai bine decât ei.

5. Mulți bărbați caută întotdeauna pe cineva mai bun.

Când există prea multe opțiuni în jur, ceea ce aveți deja pare mai puțin valoros. Un fapt adevărat și trist al vieții. Bărbații cred că pot găsi pe cineva mai bun pentru ei înșiși, așa că pot fi stabil. Mereu se va găsi cineva mai bun, mai deștept, mai frumos care să le atragă atenția.

6. Prea multe alegeri.

Bărbații sunt atrași de o mulțime de femei care sunt foarte accesibile datorită site-urilor și aplicațiilor de întâlniri, așa că pur și simplu nu au timp să aprecieze o femeie. Iar femeile sunt mult mai dispuse la relații pasagere, ceea ce îi face să găsească ușor altă parteneră atunci când relația tinde să se intensifice.

7. Nu mai există bun simț și respect

Pe zi ce trece lumea se devalorizează, moralitatea scade, începem să acceptăm anormalul ca fiind normal și normalul ca fiind anormal. Lumea nu se mai respectă, nu își mai cunoaște adevărata valoare, sunt atrași și manipulați de toate curentele noi care apar zilnic, încât consideră căsătoria și o relație normală ceva banal. Nu ești la modă dacă ai același partener toată viața.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!