7 motive dure, dar adevărate, care m-au făcut să elimin unele persoane din viața mea

7 motive dure, dar adevărate, care m-au făcut să elimin unele persoane din viața mea

Publicat de Larisa Moldovan pe 6 November 2020 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăPersonalitatePsihologieSfaturiViata

M-am săturat să mă prefac că sunt drăguță doar pentru a evita conflictele. Nu-mi pasă dacă par prea supărată, rea sau de neînțeles …

1. În cea mai mare parte a vieții mele am ocupat poziția unei persoane slabe și, cu ceva timp în urmă, am decis să pun capăt.

M-am săturat să las oamenii să mă calce în picioare. M-am săturat să tac când cineva spune ceva jignitor sau neadevărat.

2. Viața este prea scurtă pentru a accepta aceleași scuze la infinit.

Nu o să mă supăr pe cineva pentru că îmi dă dovadă de lipsă de respect. Dacă o face o dată, îi pot oferi o a doua șansă. Dar dacă va continua să se comporte la fel în viitor, atunci toate scuzele sale nu mai contează.

3. Părerile diferite sunt un lucru, dar concepte morale diferite sunt cu totul altceva.

Am fost învățată că este în normal ca oamenii să aibă opinii diferite și că nu ar trebui să-i judecăm pe ceilalți pentru ceea ce aleg să creadă. Dar există o diferență între un prieten care urăște emisiunea mea preferată și urăște un grup întreg de oameni.

4. De ce să vorbiți în continuare dacă această comunicare nu aduce emoții pozitive.

Nu voi continua să las o persoană în lumea mea doar pentru că există o prietenie între noi. Dacă nu ne putem înțelege acum, dacă oricum vorbim cu greu și dacă această persoană aduce mai mult stres decât bucurie în viața mea, atunci nu există într-adevăr niciun motiv pentru a continua să ținem legătura. Nu am nici timpul, nici energia pentru a distra oamenii pentru care nu am nicio importanță.

5. M-am săturat să mă prefac că sunt drăguță doar pentru a nu aduce o problemă în discuție.

Nu-mi pasă dacă par prea emoțională, rea sau de neînțeles. De obicei, persoanelor care greșesc nu le place să fie criticate. De fapt, pur și simplu nu vor să se schimbe și să se îmbunătățească.

6. Merit să fiu în pace cu mine.

Nu voi avea de-a face cu cineva care îi lipsește respectul. Nu mă voi stresa, ci doar să par politicos. Nu cred că ar trebui să vorbiți în continuare cu o persoană toxică doar pentru că este membru al familiei tale sau un vechi prieten. Dacă mă face nefericită, îl voi elimina din viața mea. Nu contează cine este. Este important cum mă face să mă simt.

7. Acesta este un lucru natural.

Am uitat să îți mai trimit mesaje. Nu am mai discutat cu tine despre planurile mele de viitor. Sunt atât de ocupat cu propria mea viață încât te pierd în decor. Acest lucru nu este intenționat. Este doar viață.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!