7 motive care ne împiedică să trăim fiecare moment din plin și cum să scăpăm de ele.

7 motive care ne împiedică să trăim fiecare moment din plin și cum să scăpăm de ele.

Publicat de Larisa Moldovan pe 8 November 2020 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăPersonalitatePsihologieViata

Mai jos vom analiza 7 lucruri care ne împiedică să trăim fiecare moment din plin și cum să scăpăm de ele.

1. Dorința de a mulțumi pe toată lumea din jur

Există multe motive pentru care acest lucru este nu este bun. Și cel mai important dintre ele este că nu poți fi fericit în timp ce încerci să-i faci pe plac altcuiva. Iar în cele din urmă, nu vei putea să faci le pe plac tuturor, pentru că unii oameni vor dori lucruri complet diferite de la tine.

Dacă te străduiești mereu să faci pe placul cuiva, nu vei mai putea să te bucuri de viață.

2. Așteptăm permisiunea altcuiva

Dacă crezi că cineva nu vă fi de acord să faci ceva important pentru tine, nu îi mai cere permisiunea. Doar fă ceea ce vrei și apoi cereți scuze dacă este necesar. Dacă acest lucru este atât de important pentru tine, nu îl amâna. Trebuie să fii îndrăzneț și să lupți pentru tine.

3. Așteptăm momentul potrivit

Problema cu așteptarea momentului potrivit este că nu vine niciodată. Vor trece săptămâni, apoi luni și chiar ani, și veți găsi întotdeauna o scuză pentru timpul în care nu ai făcut nimic. Și atunci vei începe să regreți că ai așteptat atât de mult.

Momentul potrivit este atunci când ai motivație. Fericirea nu poate fi găsită; ea trebuie creată.

4. O atitudine nepăsătoare față de autoeducație.

Jim Rohn a spus odată: „Școala îți va aduce o pâine, iar autoeducarea te va face bogat “. Și este adevărat.

5. Teama de eșec

Mulți oameni se tem de eșec, considerându-l rău. Dar orice eșec este o experiență, care este considerată cel mai bun profesor. Ea te învață tot ce ai nevoie pentru a avea succes.

Din greșeli învățăm cele mai multe lucruri și cum spune o vorbă din popor, numai cine nu muncește, nu greșește, așa și noi, încercând să facem lucruri noi, putem gresi, dar primim o lecție și important este să nu repetăm greșeala.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!