7 modalități de a face părul mai lung și mai dens într-o lună

7 modalități de a face părul mai lung și mai dens într-o lună

Publicat de Larisa Moldovan pe 18 March 2023 in FrumuseteSfaturi si Trucuri

Moștenirea genetică este factorul principal care influențează tipul de păr. Mediul înconjurător, alimentația și îngrijirea de zi cu zi, desigur, își pun amprenta.

V-a spus vreodată cineva că dacă natura nu v-a înzestrat cu o podoabă capilară magnifică, nu aveți șanse să schimbați asta? Ei bine, noi nu suntem de acord. Merită cu siguranță să încercați! Pentru acest lucru, veți avea nevoie doar de niște ingrediente simple, care se găsesc în bucătăria fiecăruia sau în toate magazinele.

Pentru a stimula creșterea părului și pentru a-l face mai dens, strălucitor și sănătos, este important să utilizați anumite amestecuri speciale, făcute din ingrediente simple. Măștile cosmetice doar “netezesc” părul, dar nu stimulează creșterea și nu tratează problema din interior. Noi vă oferim 7 măști care vor rezolva această problemă. Pentru a vedea rezultate, trebuie doar să le faceți în mod regulat.

Despre creșterea părului

La majoritatea oamenilor, părul crește 1,5 cm în fiecare lună, adică 0,35 mm pe zi. Firmele de tratamente de păr care promit să crească părul de la umeri și până la piept într-o singură lună, o fac doar pentru publicitate, pentru că în realitate acest lucru nu este posibil.

Părul crește mai repede vara decât iarna. La unele persoane, creșterea este mai activă în timpul zilei decât în timpul nopții.

Pentru a stimula creșterea părului și a obține rezultatul dorit, noi vă propunem să apelați la metodele populare care funcționează de multe secole. Trebuie doar să le faceți în mod regulat și să aveți răbdare, pentru că rezultatele nu se vor vedea peste noapte, ci peste câteva luni.

7 modalități de a accelera creșterea părului

Explorați fiecare dintre opțiunile propuse și alegeți varianta care vă place cel mai mult. Mai târziu, pentru a aborda problema din altă perspectivă, puteți trece la următoarea opțiune. Fiecare dintre ingredientele menționate vor ajuta la creșterea părului.

1. Aloe Vera

Tăiați frunzele de aloe vera pe jumătate, scoateți gelul și pasați-l. Masați cu mișcări circulare lichidul pe scalp. Acest lucru va ajuta sucul să pătrundă mai adânc și să îmbunătățească circulația sanguină. Lăsați masca să acționeze timp de două ore sau chiar peste noapte. Clătiți cu apă obișnuită (apa prea fierbinte nu face bine părului).

2. Oțet de mere

După ce v-ați spălat părul în mod obișnuit, utilizați oțet de mere în loc de balsam. Nu clătiți cu apă, doar lăsați excesul de lichid să curgă. Să nu vă fie teamă de miros, deoarece oțetul se va evapora și își va pierde mirosul.

3. Albuș de ou

Bateți două albușuri până se spumează ușor și aplicați amestecul pe păr. Înfășurați-vă părul cu o pungă sau folie de plastic și apoi puneți o căciulă pe cap. Lăsați să acționeze timp de 40 de minute, apoi clătiți.

4. Praf de muștar

Amestecați 2 linguri de praf cu aceeași cantitate de apă fierbinte. Adăugați un gălbenuș, 2 linguri de ulei de rapiță și 2 lingurițe de zahăr. Aplicați amestecul pe păr. Înfășurați-vă părul cu o pungă sau o folie de plastic timp de o oră, apoi clătiți.

5. Coniac

Amestecați un pahar de coniac cu 2 ouă și cu puțin ulei de măsline. Aplicați pe rădăcini și distribuiți amestecul pe întreaga lungime a părului. Lăsați să acționeze timp de o oră, apoi spălați-vă părul și uscați-l.

6. Lămâie

Amestecați sucul de la jumătate de lămâie cu o linguriță de ulei de rapiță și un gălbenuș de ou. Încălziți amestecul pe baie de aburi. Aplicați amestecul cald pe rădăcini și pe lungime și lăsați-l să acționeze timp de o oră, apoi clătiți.

7. Scorțișoară

Amestecați 2 lingurițe de scorțișoară cu 4 lingurițe de argilă albastră. Adăugați câteva picături de ulei esențial la alegere. Lăsați să acționeze timp de jumătate de oră, apoi spălați cu șampon.

Cu siguranță nu veți vedea primele rezultate după o singură utilizare. Este de așteptat să le observați după 2 luni de la prima utilizare, cu condiția să aplicați oricare dintre măștile enumerate mai sus de 2-3 ori pe săptămână.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!