7 lucruri dăunătoare care nu pot fi ținute în dormitor

7 lucruri dăunătoare care nu pot fi ținute în dormitor

Publicat de Larisa Moldovan pe 4 December 2020 in SfaturiSpiritualitate

Dormitorul este locul din casă în care trebuie să te simți cel mai liniștit, așa că totul din el ar trebui să aducă armonie și confort.

Există multe sfaturi pentru decorarea unui dormitor, dar este important să știm că există lucruri dăunătoare care ne dăunează fericirii și liniștii. Nu aparțin dormitorului, ceea ce înseamnă că este timpul să le schimbați locul.

Iată lucrurile pe care nu ar trebui să le ți în dormitor:

1. Flori

Desigur, florile proaspete aduc energie pozitivă casei, dar nu toate sunt potrivite pentru dormitor. Florile uscate fac imposibilă menținerea păcii interioare. Este mai bine ca astfel de flori să nu rămână în casă și cu atât mai mult în dormitor.

2. Biblioteca

O mulțime de cărți, ziare și reviste din dormitor transportă energie negativă. Cei cărora le place să citească înainte de culcare își pot lăsa cartea preferată pe noptieră, dar este mai bine să îți amenajezi biblioteca în afara dormitorului. Astfel de obiecte nu îți permit să te relaxezi pe deplin în timpul somnului și după trezire te fac să te simți obosit.

3. Oglinzi

În dormitor, oglinda este permisă numai dacă nu reflectă patul. Oglinzile au o energie puternică și, dacă dormi cu o oglindă spre tine o să ai un somn neliniștit și tulburat de tot felul de energii.

4. Poze cu persoane decedate

Trebuie să evităm să ținem în dormitor fotografiile cu persoane decedate. De asemenea, nu trebuie să punem în dormitor și tablouri cu dezastre naturale. Aceste elemente semnifică negativitatea și duc la probleme asociate cu insomnia și dezechilibre energetice.

5. Electronice

Un număr mare de gadgeturi nu ar trebui, de asemenea, să fie în dormitor. Calculatoarele, tabletele, telefoanele și alte obiecte necesare vieții moderne pot fi puse în hol sau în sufragerie, deoarece, puse în dormitor, ne vor transmite anumite radiații care îți vor tulbura somnul.

6. Elemente asociate cu moartea

Piei de animale, animalele împăiate, lucruri asociate cu lumea morților nu vor aduce energie pozitivă în dormitor. Dimpotrivă, aceste lucruri, la fel ca vampirii energetici, vor atrage energia pozitivă de la oameni.

7. Lucruri vechi sau stricate

Uneori, în dormitoare există dulapuri voluminoase, în care există multe lucruri inutile pentru proprietari. Este mai bine să aruncați orice lucruri stricate sau haine rupte pentru a exclude fluxul de negativitate. Același lucru este valabil și pentru lucrurile care nu mai sunt folosite.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!