Image

7 lucruri care, potrivit înțelepților indieni, ar trebui păstrate secrete

Publicat de Patricia Esca pe 3 January 2021 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăPersonalitatePsihologieSpiritualitateViata

Când ești fericit, vrei ca întreaga lume să știe despre asta. Cu toate acestea, se știe că fericirea se mărește numai în tăcere, departe de ochii invidioși. Nu e de mirare că există proverbul: „Cu ce ​​te lauzi, vei rămâne fără”. Pe lângă fericirea din viață, există și alte lucruri care mai bine le ții pentru tine.

Planurile tale

Planurile, în special cele pe termen lung, nu trebuie dezvăluite până când nu sunt realizate.

Motivele pentru astfel de măsuri: în primul rând, deseori planurile sunt doar idei care pier cu ușurință sub presiunea criticilor și scepticismului altcuiva iar, în al doilea rând, după ce au aflat cei din jur, este posibil să le pui în aplicare cu mai puțină dorință de realizare.

Faptele bune

În creștinism, tot binele pe care îl faci trebuie ținut secret. Și apoi, potrivit apostolului, „Tatăl tău, care vede secretul, ți-l va răsplăti înzecit”.

Acest lucru este absolut adevărat și pentru purtătorii oricărei alte religii. Un om care se laudă cu patronajul și ajutorul său în fiecare colț nu este admirat, ci disprețuit. Chiar și cele mai bune fapte devin pentru el doar hrană pentru „ego”. Înțelepții indieni spun că nimic nu ucide caritatea mai mult decât mândria.

Citeste si  Cine sunt cei 15 Arhangheli ai Universului si cum te pot ajuta in viata! Afla care este Arhanghelul tau spiritual!

Curajul și eroismul

Încercările din suflet pe care le-am experimentat nu au o valoare mai mică decât încercările din viața de zi cu zi. Cu toate acestea, cele din viața de zi cu zi sunt vizibile cu ochiul liber, iar cele din suflet trebuie să rămână secrete. De ce să le ținem secrete? Pe de o parte, ați primit deja o recompensă sub formă de înțelepciune și experiență, iar pe de altă parte – vă va proteja de mândrie și laudă.

Cunoașterea spirituală

Fiecare om are darul său de la Dumnezeu, și îl vei descoperi pe măsură ce vei deveni un om mai înțelept. Schimbările voastre interioare se vor reflecta deja în viața voastră, așa că oricare ar fi acestea, păstrați totul înăuntru.

Probleme în familie

Dacă ești soție, păstrează liniștea cu privire la neajunsurile soțului tău față de prieteni și rude. Dacă ești soț, nu spune nimic rău despre soția ta. Nu veți rezolva conflictele în acest fel iar cei din jur nu vor avea o părere bună despre voi. Construiți o familie puternică, unde gunoiul nu este scos din casă.

Citeste si  Prim iubire, poti cuceri lumea si muta muntii din loc....

Despre greșelile și negativitatea altora

Vă puteți murdări pantofii dar vă puteți murdări și sufletul. Sufletul se murdărește de bârfe, de faptele rele ale altcuiva, de judecare, de cuvinte urâte. Dacă ai asistat la așa ceva, lasă această negativitate să se distrugă în tăcerea sufletului tău. Nu răspândiți această infecție mai departe.

În cuvintele unui clasic, a fi tăcut este bun, sigur și frumos.


Distribuie pe Whatsapp Distribuie pe Facebook Distribuie pe Telefon

Despre Patricia Esca

Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Patricia, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!