7 greșeli obișnuite care duc la sărăcie și ghinion

7 greșeli obișnuite care duc la sărăcie și ghinion

Publicat de Larisa Moldovan pe 15 December 2020 in SfaturiSpiritualitateViata

Sărăcia și lipsa de noroc financiar sunt adesea rezultatul propriilor noastre greșeli. Experții în bioenergie au explicat care sunt aceste greșeli și cum să le evităm.

Primul lucru la care ar trebui să fii atent sunt cuvintele pe care le spui. Sunt cinci cuvinte periculoase care atrag sărăcia și eșecul . Încercați să le folosiți cât mai puțin posibil în vorbire. Amintiți-vă că, cuvintele modelează întâmplările.

1. Te înconjoară oameni toxici

Una dintre cele mai frecvente probleme este prezența unui mediu toxic: persoanele care îți spun mereu că nu vei reuși atunci când vrei să faci ceva. Te trag în jos fără să aibă intenții rele, te descurajează să îți cauți un nou loc de muncă, să începi o nouă activitate. Este necesar fie să nu mai comunicați cu astfel de persoane sau să nu le ascultați sfaturile și instrucțiunile.

2. Pierdeți timpul cu lucruri nesemnificative

Nu poți pierde timpul cu lucruri care nu îți oferă absolut nimic. De exemplu, trebuie să lupți împotriva obiceiurilor proaste care te fac să îți pierzi banii și timpul. Nu este vorba doar de fumat, ci și de dependența de jocuri de noroc. Nu fi leneș – încearcă să lucrezi mai mult pentru a te dezvolta.

3. Nu ai încredere în tine

Dacă facem ceva fără tragere de inimă și fără încrederea că putem realiza, acest lucru duce la pierderea motivației și la stagnarea energiei, care are un efect extrem de negativ asupra capacității de a face bani. Dacă te uiți la oameni de succes, nu vei găsi o persoană cu o stimă de sine scăzută printre ei.

O criză a încrederii în tine vine odată cu apariția unor gânduri  negative care împiedică succesul tău. Vorbim despre gândurile „Nu pot face nimic”, „Sunt un ratat”, „Nu mă pot îmbogăți”. Afirmațiile pentru succes și prosperitate sau meditațiile privind atragerea bogăției vă pot ajuta să scăpați de ele .

4. Măsurarea averii numai cu bani

Bogăția nu stă doar în contul din bancă sau banii din portofel. Aceasta reprezintă experiența ta de viață, abilitățile și calitățile tale. Bogăția poate fi numită și prin prezența unui număr mare de prieteni loiali, colegi buni  și amabili, un serviciu care îți oferă plăcere. Succesul nu se măsoară numai în bani.

5. Lăcomia

Oamenii lacomi pot deveni bogați și de succes, dar pierd rapid ceea ce au câștigat prin munca lor sau oamenii dragi din jurul lor. De exemplu, oamenii lacomi nu își vor cheltui timpul sau banii pentru cei dragi, așa că se îndepărtează de ei. Nu trebuie să faci totul pentru bani în viața asta, sunt o mulțime de alte lucruri care merită atenția.

6. Nu ai grijă de sănătatea ta

Este foarte important să țineți evidența modului în care vă simțiți. Sănătatea este un element esențial al bogăției. Un om bolnav nu poate lucra și nu își poate crește veniturile. Nu trebuie să îți dedici tot timpul muncii, și să nu te odihnești suficient. Dacă nu dedici timp odihnei, toți banii câștigați vor fi cheltuiți pentru îmbunătățirea sănătății tale. De asemenea, atunci când vă simțiți rău, energia devine negativă, biocâmpul se slăbește, iar norocul dispare.

7. Nu îți place ceea ce faci

Să faci ceva ce nu îți place poate fi doar într-o perioadă dificilă, până găsești ceea ce îți place. După cum arată practica, aproape 100% dintre oamenii de succes fac ceea ce le place. Dacă lucrezi la un loc de muncă care îți place, starea ta de spirit și productivitatea vor crește, iar energia ta va fi întotdeauna puternică și pozitivă, ceea ce la rândul ei îți va oferi noroc.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!