7 cuvinte cheie pentru a atrage bogăția și norocul

7 cuvinte cheie pentru a atrage bogăția și norocul

Publicat de Larisa Moldovan pe 13 December 2020 in SfaturiSpiritualitate

Cuvintele cheie te vor ajuta să atragi mai mult noroc în viața ta, inclusiv în sfera financiară. Experții ne-au spus ce cuvinte trebuie să spui mai des, astfel încât să atragi bogăția lângă tine.

Iată care sunt cuvintele-cheie care te vor ajuta să atragi bogăția în viața ta:

„Am făcut bine” sau „bun”

Când îți atingi obiectivul, finalizezi o activitate importantă, spune că „Am făcut bine”. Dacă ești la începutul proiectului trebuie să spui că ,,Voi face bine”. Acesta este un cuvânt cheie foarte puternic care funcționează la oamenii de orice profesie, de orice vârstă. Este util să-l folosesc și în afirmații precum: „Îmi voi face viața mai bună”.

“Succes”

Acest cuvânt este probabil cel mai puternic și poate fi folosit într-o mare varietate de fraze. Este foarte util să spui acest cuvânt cheie chiar și ca o simplă afirmație sau ca parte a unor fraze de genul: „Voi avea succes”, „succesul este aproape de mine”. Acest lucru va aduce cu adevărat succesul mai aproape și te va ajuta să obții cele mai bune rezultate în toate.

“Plăcere”

Pentru mulți oameni, cuvântul ,,plăcere” este rar asociat cu munca, dar este un magnet foarte puternic pentru noroc, pentru că atunci când ne place ceva, suntem complet atrași de el. Când vrei să reușești în ceea ce faci, spune întotdeauna: „Îmi place să fac asta”, „Îmi place asta”.

“Bogăție”

Bogăția îi urmărește pe cei care vorbesc despre ea. Poți spune „Vreau să fiu bogat” sau poți spune „Sunt bogat”. Puterea unei astfel de fraze sau unor astfel de cuvinte crește mai mult atunci când ești sigur pe reușita ta: „Devin bogat”. Acesta este un cuvânt cheie foarte puternic, care face fluxurile financiare mai active. Cu cât o spui mai des, cu atât devii mai bogat.

“Înainte”

Am asociat întotdeauna creșterea financiară cu drumul care duce înainte. Trebuie să spui „în față” și „înainte” cât mai des posibil. De exemplu: „mergem înainte”, „merg înainte”. Un astfel de cuvânt cheie ajută la găsirea soluțiilor corecte în situații financiare dificile.

„Minune” și „cadou”

Cu cât o persoană spune mai des cuvântul „cadou”, „dăruiește”, cu atât universul îi conferă mai multă motivație să muncească, primind un cadou de la el. Cu cât spui mai des „minune”, „minunat”, cu atât mai des norocul apare în viața ta. Cele mai bune afirmații cu aceste cuvinte cheie: „se întâmplă minuni în jurul meu”, „primesc un cadou de sus”.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!