7 alimente care curăță corpul mai bine decât orice medicament!

7 alimente care curăță corpul mai bine decât orice medicament!

Publicat de Larisa Moldovan pe 8 December 2020 in Lecții de viațăSanatateViata

Merită să acordați atenție alimentelor obișnuite care curăță corpul mult mai puternic decât orice medicament și, în același timp, nu au efecte secundare negative.

Ce să mănânci pentru a obține o curățare mai puternică a corpului?

Varza alba

Varza conține o cantitate imensă de fibre dietetice care leagă metalele grele și elimină toxinele din intestine. De asemenea, varza are acizi organici care au un efect pozitiv asupra digestiei și stabilizează microflora. Conține o vitamină U destul de rară, care „distruge” substanțele periculoase și participă la asimilarea celorlalte vitamine și chiar vindecă ulcerele.

Mod de utilizare: poate fi proaspătă sau murată, sau chiar sub formă de suc.

Sfeclă roșie

Sfecla roșie este numărul 1 atunci când vine vorba despre alimentul care curăță cel mai bine organismul. În primul rând, sfecla conține fibre, cupru, fosfor, vitamina C și un număr de acizi benefici care îmbunătățesc digestia și distrug bacteriile putrefactive din intestine. În al doilea rând, conține o substanță lipotropă „betaină”, care face ca ficatul să scape mai bine de toxine. Și, în al treilea rând, sfecla ajută la întinerirea organismului datorită acidului folic (se creează mai multe celule noi) și a cuarțului (starea pielii, a părului și a unghiilor se îmbunătățește).

Mod de utilizare: fiartă, poate fi adăugată în supe, ciorbe, sau ca salată ori ca suc.

Usturoi

Peste 400 de ingrediente benefice sunt într-un singur cățel de usturoi. Aceste componente desfundă vasele de sânge, reduc nivelul colesterolului din sânge și distrug cauza cancerului cerebral – celulele glioblastom multiforme! Componentele usturoiului distrug cauza ulcerelor de stomac – Helicobacter! Usturoiul omoară și viermii și difteriele, bacilul tubercular.

Mod de utilizare: cel mai bine proaspăt sau zdrobit/mujdei.

Ceapă

Cel mai important lucru la ceapă sunt fitoncidele, care sunt găsite și în uleiuri esențiale. Fitoncidele distrug majoritatea bacteriilor și ciupercilor în doar câteva secunde. De asemenea, ceapa contribuie la îmbunătățirea digestiei și absorbției nutrienților și chiar la îmbunătățirea poftei de mâncare. Ceapa conține, de asemenea, o cantitate imensă de sulf, care neutralizează și distruge „toți dăunătorii”.

Mod de utilizare: de obicei proaspătă, în salată sau sub formă de tinctură de alcool și mască cosmetică (pentru acnee).

Merele

Merele stabilizează funcționarea întregului sistem digestiv, datorită pectinei și fibrelor, care ajută la eliminarea toxinelor! Merele îmbunătățesc pofta de mâncare, ajută la producerea de suc gastric, ameliorează constipația. De asemenea, merele distrug agenții cauzali ai virusurilor gripale A, dizenteria, Staphylococcus aureus.

Mod de utilizare: de obicei se consumă proaspete, este posibil și sub formă de suc, sub formă de compot.

Avocado

Mulți, din păcate, nu cunosc proprietățile acestui fruct „sudic”.  Avocado conține o substanță minunată numită „glutation”, care blochează mulți agenți cancerigeni periculoși care intoxică ficatul. De asemenea, avocado stabilizează nivelul colesterolului din sânge, ajută la digestie și alimentează organismul cu oxigen.

Mod de utilizare: De obicei se consumă proaspăt, în salate, ca fruct uscat sau „cremă”.

Afinele

Afinele sunt, fără îndoială, unul dintre cele mai puternice antibiotice și antivirale „naturale”! Afinele curăță vezica și căile de bacteriile periculoase. La fel de important este faptul că afinele ajută la combaterea formării celulelor canceroase și, de asemenea, curăță cheagurile de sânge și depunerile din vasele de sânge.

Mod de utilizare: Afinele se consumă proaspete, suc sau gem.


Articolele de pe revistasufletului.net sunt destinate doar scopurilor informative și educative și nu înlocuiesc consultările medicale profesionale, diagnosticul sau tratamentul. Consultați întotdeauna medicul cu privire la orice întrebări care pot apărea legate de starea dumneavoastră de sănătate.


Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!