Image

6 semne că spiritul unei persoane dragi încearcă să ne vorbească și să vă ghideze

Publicat de Patricia Esca pe 16 February 2021 in CuriozitățiSpiritualitate

Nu există un adevăr clar despre ceea ce se întâmplă atunci când o persoană părăsește această lume. Unii oameni cred că acesta este sfârșitul existenței noastre în această realitate sau în orice altă realitate, în timp ce alții cred că o persoană plecată din această lume are capacitatea de a se întoarce pe Pământ fără a lua formă fizică. Cei care au spus această teorie susțin că spiritul unei persoane face acest lucru din mai multe motive, dar ideea de bază este că încearcă să transmită un mesaj.

Deoarece nu a luat formă fizică, el poate comunica numai fără mijloace directe.

Iată câteva dintre modurile comune în care spiritele celor dragi încearcă să ne vorbească.

1. Visezi vise „vii” sau ai viziuni în timpul meditației.

Spiritele sunt cunoscute mai ales pentru că încearcă să ajungă la noi prin vise și meditație. Acesta este momentul în care mintea noastră este liniștită și suntem mai deschiși la conexiunile supranaturalului. Aceștia creează scenarii sau personaje care ne atrag atenția.

Citeste si  Cat rau ne facem singuri cand avem o gandire negativa despre problemele noastre, le alimentam cu energie in loc sa le distrugem

Când visezi, te afli în alte dimensiuni ceea ce face mai ușor spiritele să-ți vorbească. Înainte de a medita sau de a dormi, cereți îndrumări cu sinceritate și reflecție.

2. Intuiția ta este mai ascuțită, mai puternică

Spiritele comunică prin mijloace indirecte, așa că trebuie să-ți asculți simțurile, astfel încât să poți observa diferitele lucruri din jurul tău. Uneori îi vei întâlni chiar și în mirosul unei flori, care îți amintește de cineva care a plecat.

La început nu vei ști ce simți, dar rămâi calm și deschis la experiență.

3. Interferența electronică

Cu toții am văzut acest lucru în filme, dar asta nu este ceva fals. Pornirea și oprirea aparatelor electronice, volumul radioului sau al televizorului, o schimbare inexplicabilă a canalelor de cablu. Acest fenomen va continua până când vă veți ocupa direct de situație.

4. Știi lucruri pe care nu le poți explica

Ai simțit vreodată că știi ceva ce nu-ți amintești că ai învățat? Poate fi un spirit care transmite telepatic informații despre acel lucru. De asemenea, spiritele comunică foarte prin intuiția noastră. Așa că ascultă ce îți spune ea, deoarece te poate duce în locuri necunoscute. Credeți în liderii voștri spirituali.

Citeste si  Legile karmei, ce ar trebui să știe toată lumea

5. Aveți frisoane frecvente sau ocazionale

Dacă vreodată vorbiți despre cineva decedat sau despre o situație legată de morți și aveți un sentiment de răcoare, acesta poate fi un indiciu clar al spiritelor. Deși aceasta nu este întotdeauna cea mai plăcută senzație, amintiți-vă că vibrează la frecvențe diferite de ale noastre. Deci, nu vă fie teamă, când se întâmplă acest lucru, spiritele încearcă să vă ghideze.

6. Simți că cineva te îndrumă.

Ceva te trage undeva și intuiția ta nu-i poate da sens, totuși nu simți frică. Acesta este modul în care ghizii voștri spirituali vă vor duce acolo unde trebuie să vă aflați sau să vă dezvăluie ceva care vă este ascuns. Relaxați-vă și pregătiți-vă pentru o aventură.


Distribuie pe Whatsapp Distribuie pe Facebook Distribuie pe Telefon