6 semne că este timpul să schimbați ceva în viața voastră

6 semne că este timpul să schimbați ceva în viața voastră

Publicat de Larisa Moldovan pe 26 July 2023 in Lecții de viațăSpiritualitate

Dacă încă credeți că noi, oamenii, doar trăim și murim fără rost, atunci cu siguranță ar trebui să ieșiți din vizuina în care trăiți. Însă dacă ați realizat deja că în această lume totul are un sens, că spațiul comunică cu noi în diferite moduri și că, dacă doriți, puteți înțelege ce ne transmite, atunci sunteți pe drumul cel bun.

Iată câteva semne pe care spațiul ni le transmite atunci când dorește să ne atragă atenția asupra unor lucruri importante.

Autoevaluați-vă și analizați ce se întâmplă în jurul vostru.

1. LOVITURI ȘI TRAUME

Dacă vă loviți constant la degetele de la picioare, vă faceți vânătăi sau vă zgâriați în tocul ușilor, sau chiar cădeți, cel mai probabil Universul vă sugerează să încetiniți sau să vă opriți și să vă gândiți – oare trăiți în direcția corectă? Încercați să faceți o pauză și să reflectați la acest aspect.

2. OBSTACOLE PE DRUM

Când sunteți în flux, de obicei, sunteți în armonie cu spațiul. Probabil ați observat că, uneori, totul merge ca pe roate – toate semafoarele sunt verzi, nu există cozi, iar oamenii din jur par să vă ajute.

Dar uneori poate fi invers – totul merge prost, nimic nu funcționează, nu găsiți loc de parcare și vi se pare că bateți la o ușă închisă.

Acest lucru înseamnă că Universul vă spune că acolo nu trebuie să mergeți sau că nu acum. Sau poate că vă solicită să vă gândiți bine la următorul pas.

3. DEFECTAREA OBIECTELOR

Aici există mai multe variante. Dacă totul în jurul vostru se strică și nu funcționează, fie vibrațiile voastre sunt prea scăzute, fie prea ridicate. Emanări necontrolate chiar și ale celei mai pozitive energii pot provoca defectarea obiectelor. Becurile care se ard acolo unde oamenii sunt prea bucuroși sau, dimpotrivă, se află în depresie – este ceva obișnuit.

Ce trebuie făcut? Încercați să mențineți un echilibru în emoții și vibrații, astfel încât să nu existe o dezechilibrare într-o direcție sau alta.

4. AFECȚIUNI ȘI BOLI

Vă doare mereu ceva – una sau alta. Vă sună cunoscut?

Desigur, nu excludem intervenția medicilor. Dar uneori medicii pot trata doar simptomele, în timp ce cauza reală a bolii se află în interiorul nostru și scoaterea acesteia la suprafață poate fi foarte dureroasă și neplăcută.

Psihosomatica nu este un concept fals.

Uneori, atunci când o persoană nu vrea să meargă într-o direcție nouă, poate avea dureri de picioare. Atunci când nu simte susținere în viață, pot apărea probleme cu spatele sau coloana vertebrală. Problemele dentare indică faptul că există întrebări legate de relațiile cu familia voastră.

Gâtul și nasul inflamate pot semnala probleme cu exprimarea de sine. Și durerile de cap, de exemplu, pot fi un semn că refuzați să rezolvați diverse probleme, inclusiv problema punerii în practică a darurilor voastre în viață. Gândiți-vă la asta.

5. STRES ȘI DEPRESIE

Vă simțiți mereu rău și trist. Desigur, întotdeauna este indicat să excludeți întâi depresia clinică, care trebuie tratată de un specialist cu medicamente. Dar dacă pur și simplu vă simțiți ca într-o mocirlă, dacă doriți doar să stați pe canapea și să priviți televizorul, înseamnă că sufletul vostru este pe punctul de a adormi.

Dacă doriți să trăiți, nu doar să existați într-un trup uman, vă recomand să vă gândiți să vă treziți sufletul.

6. VIAȚA VĂ ESTE PUSTIE

Nu vă interesează nimic. Nu vă doriți să faceți nimic. Nu înțelegeți sensul vieții și pur și simplu trageți de frânghie.

Nu vă aruncați imediat în emoții puternice, începeți cu cele mici. Așa cum organismul vostru are nevoie de o supă dietetică după o intoxicație, așa și în starea de lipsă de dorință de a trăi, trebuie să vă scoateți treptat din asta.

Ni s-a oferit o oportunitate uimitoare de a trăi într-un trup uman și de a simți o mulțime de emoții, senzații, mirosuri, îmbrățișări și alte lucruri. Trăiți în fiecare zi astfel încât să nu regretați niciunul dintre ele.

Fiți în dialog cu Universul, prindeți semnele pe care le trimite și veți descoperi că aveți cu totul noi căi și modalități de interacțiune cu el.

Pentru fiecare dintre noi, Universul are propriul sistem de semne, iar când îl veți descifra pe al vostru, veți vedea că a meritat efortul.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!