6 secrete ale societății secrete masonice despre care încă nu știați

6 secrete ale societății secrete masonice despre care încă nu știați

Publicat de Larisa Moldovan pe 5 February 2021 in CuriozitățiSecreteSpiritualitate

Fiecare persoană dorește să ducă o viață bogată și să nu ducă lipsa de nimic. Așa trăiesc adepții francmasonilor. Secretul securității lor materiale este deținerea de cunoștințe secrete despre energia banilor, atragerea a ceea ce vor și schimbarea realității în favoarea lor.

Pentru o lungă perioadă de timp, aceste cunoștințe au rămas inaccesibile persoanelor neinițiate: după cum știți, masonii sunt o organizație închisă și nici măcar fiecare adept nu cunoaște toate secretele ordinului. Dar în lumea modernă, găsirea informațiilor de care aveți nevoie poate fi mult mai ușoară și mai rapidă decât înainte datorită internetului și faptul că oricine poate divulga secretele în mod anonim. După cum sa dovedit, faptul că majoritatea bunurilor pământești sunt concentrate în mâinile unui grup mic de oameni se explică cu adevărat prin existența unor tehnici speciale de atragere a bogăției.

Aceste informații sunt disponibile în prezent. Oricine poate folosi cunoștințele masonilor – și cu diligența necesară, poate obține succesul dorit într-un timp scurt.

Iată care sunt cele 6 secrete ale francmasonilor:

1. Francmasoni știau despre energia specială a banilor și capacitatea lor de a fi atrași. Pentru a trage o astfel de concluzie, nici măcar nu trebuie să analizăm sursele istorice – trebuie doar să ne uităm la bancnota de 1 dolar. Pe bancnotă, putem observa semne masonice speciale: de exemplu, în partea stângă a bancnotei există o piramidă trunchiată cu un simbol sacru special în partea de sus, simbolizând Arhitectul Universului (Dumnezeu), pe care masonii îl identifică ca fiind Puterea Superioară. În aceeași parte a bancnotei există un cerc cu un triunghi, și o cheie.

Acest semn simbolizează o cale atentă către bogăție, care va deveni cheia dominației lumii. Aceste simboluri au apărut pe bancnotă dintr-un motiv: masonii sunt conștienți de legea principală a Universului, pentru a atrage banii ca și o folosesc cu pricepere pentru a-și crește bogăția.

2. Francmasonii au folosit puterea simbolurilor sacre pentru a câștiga putere și bogăție. Acest secret masonic este strâns legat de cel anterior. Problema pentru mulți oameni este că sunt frivoli în ceea ce privește energia universului, considerând ca este ficțiune și minciună. Francmasonii s-au comportat mai întreprinzători: au observat că există simboluri sacre speciale în fiecare cultură și au încercat să ia tot ce este mai bun de la fiecare. Drept urmare, au reușit să obțină formule unice în ceea ce privește puterea, care, conform zicerilor străvechi, sunt capabile nu numai să atragă bani, ci chiar să dea putere asupra oamenilor și să îndeplinească dorințele proprietarului.

3. Francmasonii au folosit formule secrete pentru a se îmbogăți și a câștiga putere. Acest lucru a fost demonstrat de o analiză a manuscriselor antice găsite accidental de Viktor Deni, specialist în domeniul ezoterismului. Din întâmplare, a obținut o carte în care erau detaliate instrucțiunile pentru crearea unei formule pentru adepții francmasoneriei. În urma descrierii, a reușit să aplice o astfel de formulă și a devenit convins de eficacitatea acesteia: în cel mai scurt timp posibil a reușit să scape de probleme financiare grave, iar acum este o persoană de succes și prosperă.

4. Masonii nu încearcă să schimbe soarta adepților lor, ci îi ajută să ocolească obstacolele și să-și folosească abilitățile la maximum. O listă a membrilor ordinului care au fost onorați să creeze formula bogăției a fost găsită împreună cu instrucțiunile. Mulți adepți au fost eliminați din lista originală. Acest lucru se datorează faptului că masonii au creat formula bogăției numai după ce au analizat horoscopul privind soarta adeptului. Dacă analiza a arătat că o persoană trebuie să mai treacă prin unele probleme de viață care îi sunt necesare pentru dezvoltarea spirituală, aceștia au refuzat să-i ofere formula pentru a atrage bani și putere.

5. Banii și faima au fost rezultatul primirii formulei masonice, dar nu și cauza. Mulți ar putea crede că doar o persoană înzestrată cu bogăție și putere ar putea deveni membru al ordinii masonice. Dar acest lucru este departe de a fi adevărat, așa cum demonstrează exemple reale. Se crede că potențialul unei persoane, energia sa, au fost deosebit de importante pentru masoni. Dacă membrii ordinului vedeau că o persoană era capabilă să realizeze ceva în viitor, era acceptată în rândurile lor.

De exemplu, toată lumea știe că Napoleon a fost membru al lojei masonice. Cu toate acestea, cariera împăratului, care a cucerit jumătate din Europa,nu  a început deloc strălucit: s-a născut într-o familie săracă și a avut o sănătate precară încă din copilărie. Zvonurile spun că, după intrarea lui Napoleon în masonerie, norocul a devenit tovarășul său constant.

6. Masonii au creat talismane speciale pentru adepții lor. Talismanul era o bancnotă de un dolar, pe care se aplica formula secretă a bogăției și a succesului. Apoi Universul început să acționeze, aducând proprietarului oportunități favorabile, bani și noroc.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!