6 motive pentru care Universul ne trimite „oamenii potriviți” în viața noastră

6 motive pentru care Universul ne trimite „oamenii potriviți” în viața noastră

Publicat de Larisa Moldovan pe 23 January 2021 in Dezvoltare PersonalaSpiritualitateViata

Există momente grele în viața ta? Nu-ți place faptul că pe drumul vieții tale întâlnești în mod constant oameni de care nu-ți convine? Nu iți face griji! Adevărul este că pur și simplu nu poți influența momentul în care să apară acea persoană cu care ești destinat să-ți trăiești întreaga viață sau un mentor care te va ajuta să începi un drum complet nou.

Nu îl poți influența – dar se va întâmpla. Acest lucru ni se întâmplă tuturor și exact când este nevoie.

Deci, de ce se întâmplă acest lucru chiar acum cu tine?

1. Meriți.

Poate că ți-ai propus un obiectiv solid de a deveni spiritual mai bun și ți-ai schimbat radical modul de gândire. Poate că acest lucru a dus la faptul că acum sunteți mult mai conștienți de semnificația Universului, locul vostru în el și puterea energiei Universale.

Este posibil să fi reușit să faci schimbări pozitive în viața cuiva, chiar dacă nu ai observat-o. Trecerea la zona energiei pozitive nu trece niciodată neobservată pentru voi și niciodată nu trece neobservată de Univers.

„Persoana potrivită” din viața ta poate fi răsplata pe care o meriți.

2. Tu, fără să-ți dai seama, ai chemat Universul în ajutor.

Când vremurile sunt grele pentru noi, subconștientul trimite adesea un semnal de ajutor. Aceste semnale sunt de obicei foarte puternice, deoarece sunt declanșate de emoții negative puternice, cum ar fi durerea, pierderea, depresia sau anxietatea.

Când sufletul tău doare și este chinuit, impulsurile de durere pe care le emite pătrund direct în lumea exterioară și se conectează cu energia ei. Crede-mă, Universul va asculta cu siguranță aceste semnale și în curând va apărea în viața ta cineva sau ceva care te poate ajuta.

3. Ai Karma bună (sau rea).

Nimeni în această lume nu este perfect și tu nu ești nicidecum o excepție. Viața este o geantă strâns legată plină de surprize, atât bune, cât și rele.

Are tot felul de oportunități – atât posibilitatea de a greși, cât și posibilitatea de a învăța ceva nou, și multe altele. Sunt mereu acolo.

S-ar putea să existe oameni în viața ta dispuși să te răsplătească pentru că faci bine sau să se comporte urât pentru a te ajuta să devii mai bun.

4. Ai nevoie de o oportunitate de a crește.

Când Universul simte că unii dintre copiii săi nu își cunoaște întregul potențial, va trimite cu siguranță ceva care să te conecteze cu cineva care te poate ajuta.

Acesta poate fi oricine – un viitor partener de viață, un nou prieten, mentor, profesor sau doar cineva care vă va reda inspirația. Acești oameni te vor împinge cu siguranță în zona creșterii tale spirituale și mentale.

5. Ai nevoie de ajutor la definirea limitelor.

Uneori se întâmplă ca oamenii pe care Universul îi direcționează către tine să îți întoarcă viața pe dos. Acești oameni vin să vă ajute să ieșiți în afara zonei de confort și să vă stabiliți noi limite. Limite care definesc ceea ce ești dispus să suporți în viața ta și cine ești dispus să devii.

6. Ai nevoie de timp pentru a te vindeca.

Cu toții avem momente în viață care ne consumă forța, energia și dorința de a trăi. Momente pline de durere și suferință. Acest lucru se întâmplă tuturor celor care sunt emoționali. Și … Universul este întotdeauna gata să vă susțină în momente dificile. Nu vă fie teamă – cu siguranță vor apărea în viața voastră oameni care vor veni în ajutor și vă vor ajuta sufletul să se vindece.

Cei care vin în viața ta, îndrumați de Univers, îți aduc schimbări imediate. Schimbă însăși energia vieții din jurul tău. Apariția lor în viața ta nu este deloc întâmplătoare. Lumina lor a fost atrasă de lumina care este emanată de sufletul tău. Legătura dintre voi și acești oameni a fost stabilită la nivel spiritual. Dar, pentru a primi acest dar neprețuit, trebuie să fiți dispus să aveți încredere în Univers.

Credeți în bunăvoința energiei universale din toată inima, mintea și sufletul. Și în momentul în care acceptați această bunăvoință, veți începe să simțiți o schimbare. În momentul în care decideți să vă schimbați viziunea asupra lumii, veți aduce energia potrivită în viața voastră. Și alături de energia potrivită, oamenii potriviți vor veni cu siguranță în viața ta.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!